Svetrománie stále trvá: Jaký svetr si vyberete?

Svetrománie stále trvá: Jaký svetr si vyberete?

26. ledna 2020, svetr, svetrománie, dámské svetry, dámská móda, rolák

Sponzorované odkazy

Svetr musí mít ve svém šatníku každý. V chladném počasí je to neocenitelný kousek. Na trhu je hodně značek, materiálů, střihů i barev. V tomto článku si představíme dámské svetry z Nila shopu a věřím, že Vás inspirujeme a najdete si ten svůj „nej“.

Přírodní materiály vedou

Spolehněte se na prvotřídní a přírodní původ materiálů a doplňte svůj dámský šatník o krásný kousek. Zachumlat a nechat se zahřívat je příjemný pocit a vybrat si můžete svetry z ovčí vlny, alpaky, kašmíru, mohéru i biobavlny. Zakoupit je můžete jak na e-shopu, tak v kamenném obchodě.

svetr Ari Redsvetr Ari Red

Svetr z jehněčí vlny

První tip jsou loňské bestsellery od Maska v nových barvách. Můj favorit je svetr Ari Red, který je vyrobený ze 100% jehněčí vlny, díky ní je příjemný na dotek a velmi hřejivý. Tento pletený svetr v lehce rustikálním vzhledu zdobí melanžové provedení. Několik barevných odstínů od červené k oranžové vytváří krásný pruhovaný efekt. Má volnější střih a kulatý límeček a díky tomu můžete pod něj obléct bílou košili nebo rolák. V kombinaci s dlouhou sukní nebo džínovinou bude vypadat prostě skvěle.

šedý rolák Filipa K a tmavě modrý rolák Laniusšedý rolák Filipa K a tmavě modrý rolák Lanius

Rolák ke kalhotám i sukni

Dámská móda má i spoustu krásných roláků a v každém ženském šatníku by jeden takový měl být. Podívejte se třeba na výjimečný a přitom jednoduchý kousek Fillipa K v efektní pudrové barvě. Je vyroben ze směsi bavlny a kašmíru. Jeho prodloužená délka a slim-fit střih bude vypadat hezky k úzké sukni do kanceláře, s elegantními kalhotami a pod šaty se špagetovými ramínky budete poutat pozornost.

kardigan od SKFKkardigan od SKFK

Elagance s kardiganem

Elegantní bavlněný kardigan v univerzální černé zaujme střihem a jemným žebrováním. Má uvolněný střih, rukávy v tříčtvrteční délce a sahá nad kolena. Můžete ho nosit jen tak volně nebo svou postavu zvýrazněte v pase hezkou páskou stříbrné barvy. Noste ho do práce přes šaty nebo elegantní halenku a kalhoty. S basic tričkem a džínami bude vypadat taky skvěle. Prostě kardigan můžete nosit téměř ke všemu.

huňatý svetr s norským vzorem od Batoner a svetr Yo od Two Danes z merino vlnyhuňatý svetr s norským vzorem od Batoner a svetr Yo od Two Danes z merino vlny

Jačí a merino vlna zahřeje

Naši svetrománii zakončí svetr Yo, který je vyroben z jačí a merino vlny a díky tomu je vhodný pro chladné měsíce. Přes košili, rolák nebo top s dlouhými rukávy, ke kalhotám i sukni bude vypadat úchvatně. Střih je volný a se spadlými krátkými rukávy.

Zdroj foto: Nila.cz

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu