Diamantové vyznání lásky: s Alo Diamonds je to možné

Diamantové vyznání lásky: s Alo Diamonds je to možné

2. února 2020, Valentýn, ALO diamonds, srdce, náušnice, náramek, přívěšek

Sponzorované odkazy

Blíží se 14. 2. a to je u nás svátek zamilovaných neboli Valentýn. Alo Diamonds je česká firma, která už 25 let dodává zákazníkům úžasné klenoty. Při té příležitosti připravila valentýnskou kolekci plnou krásných šperků. Bílé diamanty zdobí náušnice, náramky i přívěsky s motivem Srdce, které je symbolem lásky.

Přívěsek s diamanty

Sebevědomou ženu okouzlíte přívěskem ve tvaru srdce, který je osázený diamanty. Tento nádherný 14-ti karátový šperk si můžete zakoupit v klasickém bílém zlatě, ale pokud chcete překvapit netradičním provedením, sáhněte po variantě ze zlata černého. Při pořizování tohoto krasavce si přichystejte finanční obnos s pěti nulami. Tento dokonalý šperk pořídíte za částku až 200 000 korun.

Zlaté srdce na šňůrce

Náramek Alo Sweet Glow na černé variabilní šňůrce padne na každou ženskou ruku. Dominantou náramku je zlaté třpytivé srdce s bílými brilianty. Černá šňůrka náramku je zdobena několika zlatými korálky. Tento šperk je krásný a decentní a jeho cena se pohybuje okolo deseti až dvaceti tisíci korun.

Okouzlující růžové zlato

Téměř každá žena nosí náušnice a pokud je zrovna ta, kterou chcete obdarovat romantická duše sáhněte po těch z růžového zlata. Náušnice Sunny Love jsou velmi exkluzivním šperkem ve tvaru srdcí a navíc jsou zahalena do něžného třpytu 90 zářících diamantů. Tento něžný luxus ženu zaručeně potěší. Orientační cena těchto krásných náušnic je 70 000 – 100 000 korun českých.

Brilianty jako symbol lásky

Romantický prsten z titulní fotografie je z černého a žlutého 14 karátového zlata, nese název Joyful Love a tvoří jednoduchý kroužek s dvěma černými srdci, který zdobí třpytivé brilianty. Tyto luxusní kamínky jsou nejkrásnějším symbolem pravé lásky. Jeho jiskřivá silueta si Vás jistojistě získá na první pohled a cena 11 600 Kč potěší peněženku a zahřeje na srdci.

Hvězdný třpyt bílého zlata

Na závěr zde máme tip na šperk z bílého zlata. Přívěsek Recent Emotion ve tvaru srdíčka doplněný jiskřivými diamanty vám připomene ten nejkrásnější cit a okouzlí každého kdo se na něj podívá. Jeho cena je přibližně 8 400 korun. Můžete jej doplnit náušnicemi Love Ray a stylovým prstýnkem First Date na fotu níže a nositelce tyto šperky propůjčí hvězdný třpyt.

Zdroj foto: Alo Diamonds

Autorem článku je Misha Pavlačková. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu