Tip na dárek nejen na Valentýna: od Halady

Tip na dárek nejen na Valentýna: od Halady

6. února 2020, Valentýn, dárek, šperk

Sponzorované odkazy

Zima sice ještě neskončila, ale romantický 14. únor již tradičně přináší záminku, co pohladí na duši a zahřeje víc než vlněný svetr. Den svatého Valentýna, patrona lásky a ochrance všech, které trefil Amorův šíp, se blíží.

Bonboniéra, kytice růží, parfém anebo to, čemu něžné pokolení neodolá? Vyznat se z lásky lze různými způsoby, avšak třpyt zabalený v dárkové krabičce představuje sázku na jistotu. Daří se mu to již po staletí.

Rodinné šperkařství Halada, jehož vznik se datuje od roku 1978, nadchne jak autorskou výrobou, tak kolekcemi žádaných klenotnických značek v celosvětovém měřítku. Gellner, Pomellato, Niessing, Capolavoro či Fope a spolupráce na bázi exkluzivního zastoupení. Sny se plní, avšak nesmí zůstat jen u nich. Představíme vám žhavé kandidáty, které aspirují na dokonalý nejen valentýnský dárek.

Upozorňujeme, že se znenadání může dostavit stav naprostého okouzlení! Ostatně posuďte sami.

Šperky s vášní

Značka Pomellato pochází z Itálie, stejně jako Pino Rabollini. Píše se rok 1967 a v Miláně odstartovala výroba klenotů. Talent, jedinečný koncept a touha dělat práci srdcem. Odstíny zlata, jaké si jen dovedete představit, doplňuje čirá krása diamantů a pestrobarevná hravost drahokamů. Jaké jsou nejnovější kolekce Nuo, Sabbia a M’AMA NON M’AMA? Každá je jiná. Jedna rozmařile hravá, druhá elegantní a třetí vyloženě uhrančivá. Radost pohledět!

Tisíc a jedna perla

Mystické, exotické a jediné svého druhu. Perly jsou uměleckým dílem přírody a šperky z nich zase dílem ikonické značky Gellner. Do nadčasových šperků zasazují ty nejkvalitnější perly, které produkují perlorodky po celém světě. Vybere si každý, milovník extravagantního luxusu i vyznavač střídmé elegance.

Mekka diamantů má své jméno – NOOR

Pro oslnivý a věčný třpyt si podmanily svět i srdce žen. Diamantům na plné čáře propadla nejen svůdná blond diva Marylin Monroe, ale i Elizabeth Taylor. Bílé, růžové či žluté zlato a k tomu diamanty black and white. Co darovat na důkaz lásky? Přece šperky s láskyplným motivem. Beznadějným romantičkám stejně jako nositelkám milující střídmost se trefíte do vkusu!

Zdroj foto: Halada

Autorem článku je Lenka Zelnitiusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu