Lindex spouští prodej na platformě Zalando

Lindex spouští prodej na platformě Zalando

22. února 2020, Lindex, Zalando, prodej na platformě Zalando,

Sponzorované odkazy

Lindex pokračuje v digitální expanzi a spouští prodej na platformě Zalando. Švédskou módní značku a přední evropskou online platformu pro módu a životní styl spojují společné základní principy – silné zaměření na zákazníky a vysoké cíle v oblasti udržitelnosti.

„Ze zahájení prodeje přes Zalando máme velkou radost, protože se jedná o platformu, která je silně orientována na zákazníky a stále více se zaměřuje na udržitelnost. Ve společnosti Lindex je pro nás zákazník vším. Těšíme se, že se setkáme se stávajícími, ale i novými zákazníky a nabídneme jim skvělé produkty značky Lindex,“ vysvětluje Sophie Ready, vedoucí pro elektronický obchod třetích stran ve společnosti Lindex.

Od léta 2020

Od začátku letošního léta budou na platformě Zalando k dostání produkty z celého sortimentu značky Lindex – dámské oblečení, dětské oblečení i spodní prádlo. Jedním z hlavních cílů společnosti Lindex je posílit svou pozici významné globální módní značky a toto nové partnerství pro ni představuje pokračující digitální expanzi.

Online platforma Zalando

S více než 29 miliony zákazníků v 17 zemích je Zalando přední evropskou platformou v oblasti módy a životního stylu. Tato společnost nedávno zveřejnila svou novou strategii pro větší udržitelnost a má za cíl stát se udržitelnou módní platformou s pozitivním vlivem na lidi i planetu.

„*Z našeho nového partnerství se společností Lindex jsme nadšení. Lindex je populární značka dámského a dětského oblečení se zásadním zaměřením na diverzitu a udržitelnost. Velmi dobře tak doplňuje rostoucí poptávku po skandinávské módě, kterou na naší platformě pozorujeme, ale i naše zesílené úsilí v rámci udržitelnosti. Lindex je proto úžasným rozšířením naší nabídky. Posouvá nás o krok blíže k tomu, abychom se stali odrazovým můstkem módy a životního stylu po celé Evropě,“* dodává Kenneth Melchior ředitel pro Severní Evropu ve společnosti Zalando.

Lindex

Lindex je jedním z předních evropských módních řetězců a provozuje cca 460 obchodů v 18 zemích. Obchodním konceptem firmy Lindex je nabízet inspirativní a dostupnou módu ženám, které se o ni zajímají. Sortiment firmy sestává z několika různých konceptů dámské módy, dětské módy, spodního prádla a kosmetiky. Padesát procent produktů firmy je vyrobeno z obnovitelných zdrojů a Lindex se zavázal, že do roku 2020 to bude plných 80 %. Lindex je plně vlastněn dceřinou společností Stockmann plc.

Více informací se dozvíte na Lindex.cz.

Zdroj foto: Lindex

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky, sluneční brýle a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu