ALOve: šperky od srdce (nejen na Valentýna)

ALOve: šperky od srdce (nejen na Valentýna)

12. února 2020, šperky, dárek, láska

Sponzorované odkazy

14. únor tradičně patří lásce a zamilovaným. Všeříkající motivy srdce na nás mrkají ze všech stran a za výlohou klenotnictví tomu není jinak. Někdo možná namítne, že americké zvyky nemají v našich zeměpisných šířkách své opodstatnění. Tradice svého Valentýna však pochází z prosluněné Itálie a legenda o knězi, jež i přes výslovný zákaz císaře oddával páry, je stará jako láska sama.

Na důkaz nehynoucí lásky můžete darovat šperk, který vydrží navěky věků. Zlaté šperky s krásou čirých diamantů totiž neztratí nic ze svého půvabu. Navíc s třpytivým překvapením nemůžete šlápnout vedle. Výrok uhrančivé supermodelky a herečky Monicy Bellucci, původem z Itálie, to ostatně říká jasně: „Miluji šperky – zlato a diamanty. Jsem přece žena.”

Český klenot

Luxusní šperkařství ALOdiamonds, jež patří mezi hlavní leadery s nabídkou zlatých šperků nejenom v Česku, ale také v Evropě, založil talentovaný zlatník Alojz Ryšavý. ALOve, sesterská značka ALOdiamonds, přišla na trh s jasným poselstvím nabízet cenově dostupné šperky s diamanty. Svými kolekcemi nadchne milovnice čisté elegance, sebevědomé ženy uznávající módní diktát, stejně tak romantičky s hlavou v oblacích. Ideální příležitost stát se hrdou majitelkou prvního diamantu.

Srdce, kam se podíváš

Zbrusu nová Valentýnská kolekce ALOve našla inspiraci v pradávném symbolu té nejsilnější emoci – totiž lásce. Větší i menší srdce se vkusem zdobí jemné řetízky, náramky a prsteny. Nechybí všeříkající slovní spojení Miluji tě, které touží slyšet každá žena, natožpak ho nosit. Šperk od srdce pro obdarovanou symbolizuje mnohem víc. Kromě líbivého třpytu je to především vědomí milovat a být milován.

Prožijte Valentýn ve dvou a uctěte památku na italského světce tím, že si jeden na druhého uděláte čas. Večeře při svíčkách, procházka potemnělým městem, relaxační masáž nebo kino.

Zdroj: ALOve.cz

Autorem článku je Lenka Zelnitiusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu