Louis Vuitton x League of Legends

Louis Vuitton x League of Legends

20. února 2020, Louis Vuitton x League of Legends, Capsule kolekce, oblečení

Sponzorované odkazy

LV oznámilo spolupráci s League of Legends včetně vytvoření Capsule kolekce – fenomén GAMING.

Louis Vuitton představuje svoji tématickou Capsule kolekci League of Legends, která vznikla ve spolupráci se společností Riot Games. Tuto originální Capsule kolekci navrhl Nicolas Ghesquière, ředitel dámských kolekcí Louis Vuitton a zařadil do ní odkazy na universum League of Legends, stejně jako jeho osobní inspirace.

Capsule kolekce

Kolekce je druhým počinem tohoto typu – prvním byly speciální Prestige skiny, které Nicolas Ghesquière navrhl pro herní postavy Qiyana a Senna.

V rámci kolekce se představí originální plátno Monogram Louis Vuitton x League of Legends na vybraných modelech kabelek z řady New Classics, včetně Neverfull, Speedy, Boite Chapeau Souple a Bumbag.

Capsule kolekce představuje také nový motiv Louis Vuitton inspirovaný legendární postavou z League of Legends: Qiyany vrhací kruhovou čepel, která se poprvé objevila na Prestige Louis Vuitton skinech.

Ikonické doplňky

Kolekce obsahuje různé funkční materiály včetně neoprenu, doplňky i ikonické sportovní boty Louis Vuitton Archlight, kotníčkové boty Star Trail a nejnovější model – polobotky Beaubourg na platformě.

Předobjednávky capsule kolekce Louis Vuitton x League of Legends jsou možné online na louisvuitton.com on a na dalších vybraných e-shopech na celém světě od ledna 2020.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu