Tajemství domácí pohody

Tajemství domácí pohody

24. února 2020, KiK, doplňky, bačkory, domácí oblečení, chlupaté oblečení, zima

Sponzorované odkazy

Do práce či na jiné události, kdy se potkáváme s cizími lidmi, si většinou dáváme na oblékání záležet a pohodlí jde často stranou. Když však řešíme oblékání na doma, je komfort u většiny z nás na prvním místě. Chceme, abychom v daných kouscích mohli uklízet i lenošit na gauči, nikde nás nic netlačilo a vše bylo příjemné. V zimě navíc oceníme, když je oblečení navíc hřejivé. Přesně takové kousky pro domácí pohodu nabízí KiK. A nebude muset díky nim ani rezignovat na stylovost!

Chlupaté kousky z KiK

Pokud sledujete aktuální trendy, jistě vám neušlo, že vše chlupaté patří v zimním období k naprostým must-have kouskům. Nejen, že chundelaté oblečení a doplňky dokáží udržet teplotu těla, ale navíc jsou neskutečně roztomilé. Obzvlášť oceníte chlupaté domácí bačkory, díky nimž už studená podlaha nebude problém. Pořídit je můžete také svým dětem. Ty si v nich navíc budou moci i bez problémů hrát, jsou totiž vybavené protiskluzovou podrážkou. Jaký ze zajímavých vzorů si vyberete? V KiK jsou k dostání bačkory se zimními motivy, jednoduché s mašličkou či srdcem a nebo roztomilé varianty se zvířátky.

Hřejivé a stylové

Hebounké a hřejivé materiály by však byla škoda využívat jen pro domácí obuv. V chladném období roku je totiž využijeme i na běžné nošení a slušet tak budou mikinám i svetrům. Na procházky zimní krajinou i při blížícím se jaru jistě využijeme flísové mikiny. KiK je nabízí v krásných a jemných barvách a budou tak skvěle ladit s nadcházející sezónou.

Zachumlejte se!

Pokud by si však jaro dávalo se svým příchodem na čas, můžete ještě využít hřejivé overaly. Potěší děti i dospělé a budou ideální pro víkendová rána (nebo klidně celé dny), kdy se nám chce jen lenošit. Čtení knížky i sledování filmu s nimi bude nejen příjemnější, ale i zábavnější. Vybrat si můžete z šedých a růžových variant, takže si vyberou obě pohlaví.

Foto: KiK

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu