Doplňky dělají z muže gentlemana

Doplňky dělají z muže gentlemana

27. února 2020,

Žádný outfit moderního muže není nikdy dokonalý bez kvalitních pánských doplňků. Jaké jsou nejdůležitější pánské doplňky, které dělají muže mužem?

Kravata a motýlek

V kancelářích potkáváme denně spousty mužů, kteří sice mají oblek, ale není doplněn kravatou. Muži se tak cítí volněji, ale přichází tak o způsob jak svoje oblečení do práce vyšperkovat k dokonalosti. Kravata by měla být vždy z kvalitního materiálu, protože nekvalitní materiály jsou na kravatě poznat hned na první pohled. Na neformální párty se skvěle hodí doplnit džíny sakem a motýlkem.** Motýlky jsou opět v módě** a působí nestrojeným rošťáckým dojmem. V saku a kravatě byste vypadali formálně a strojeně, motýlek vám pomůže dotvořit dojem nedbalé elegance, ale také dává světu signál, že tento fešák má módu v malíčku. Pokud stále tápete, jak uvázat kravatu správně, na internetu najdete spoustu návodů, jak na to.

Dřevěné motýlky jsou u mužů čím dál více oblíbenějšíDřevěné motýlky jsou u mužů čím dál více oblíbenější

Náš tip: Motýlky v posledních dvou letech stále získávají na oblibě. Zajímavým módním doplňkem jsou i dřevěné motýlky. Pokud si plánujete pořídit netradiční motýlek pořídit, doporučujeme firmu Bewooden, která má v nabídce spoustu módních doplňků pro pány.

Hodinky

Pánové, pozor. Toto je věc, na které je každá ušetřená koruna opravdu znát. Hodinky jsou pro muže nejen šperkem, ale také ukazatelem společenského statusu. Lidé, kteří se vyznají v módě přikládají hodinkám velký význam. Klidně vám odpustí oblek z konfekce, ale nekvalitní hodinky nikdy. Rozhlédněte se na obchodním jednání – každý vrcholový manažer, obchodník, či ředitel firmy bude mít kvalitní pánské hodinky. Pánské hodinky jsou investicí na delší dobu, musí vás dostatečně reprezentovat. Při jejich pořízení nešetřete, zjistěte, jaké hodinky jsou právě in, a hlavně dbejte na to, aby se hodily k vašemu nejčastěji nošenému oblečení. Je jedno, jestli si pořídíte hodinky s kovovým řemínkem, či s kvalitním koženým páskem, ale zapomeňte jednou pro vždy na gumové, plastové a textilní pásky chytrých hodinek a náramků. Ty do kanceláře prostě nepatří.

Ponožky

Nečekané, že? Sice jsou dneska veselé značkové ponožky různých materiálů, vzorů a barev in. Ale gentleman má k saku vždy vhodné vysoké ponožky, které nejsou vidět ani, když si dá nohu přes nohu. A když už, tak jsou ponožky v barvě saka. Muž v šedém saku, kterému z nohavic svítí bílé ponožky díru do světa neudělá. Maximálně tak časem… do ponožek.

Brýle

Ať již sluneční, dioptrické, či antireflexní. Brýle dotváří výraz našeho obličeje. Musí být kvalitní. Nemusí být moderní, ale musí dokonale sedět k vaší tváři. A také k životnímu stylu. Pokud si nejste jistí, nechte si poradit od zkušeného optika. Brýle nikdy nenakupujte v obchodních centrech, ale pouze ve specializovaných prodejnách. Muž, který ví, co mu sluší, je pro dámy magnetem. A brýlatí muži mají své speciální kouzlo, již jen díky tomu, že působí inteligentnějším dojmem. Doby, kdy se lidé styděli za svoje oční vady, jsou již dávno pryč.

Kvalitní kožený pásek je jedním z nejdůležitějších módních doplňků pro mužeKvalitní kožený pásek je jedním z nejdůležitějších módních doplňků pro muže

Peněženka, pásek a taška

Všechny tyto předměty používáte dnes a denně, proto by měly být z kvalitního materiálu, dobře zpracované a nejlépe kožené. Zapomeňte na laciné látkové tašky na notebooky a dokumenty. Na obchodní jednání se pravý gentleman vybaví koženou aktovkou na doklady, či taškou na notebook. Jen tak dáte najevo, že máte styl. Nemyslete si, že doplňky u mužů nemají váhu, naopak na maličkostech, které vám pomáhají dotvářet styl, záleží nakonec nejvíce.

Náš tip: Při nákupu reprezentativních pásků a pánských tašek z kvalitních materiálů můžete ušetřit, když použijete Gentlemanstore slevové kódy.

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu