Khalid pro Levi's® XX Chino

Khalid pro Levi's® XX Chino

7. března 2020, Khalid, Levis, chion kalhoty, kolekce chino, nedžínová Levis kolekce, pánské kalhoty

Sponzorované odkazy

Žijeme ve věku pohodlí a komfortu jako za starých časů. „Tátovy“ tenisky, džíny, polokošile – nikdy předtím nevypadal šatník normálního chlápka středního věku tak cool. A abychom nezapomněli, hlavním kouskem tohoto pohodlného stylu jsou jednoduché kalhoty chino.

Nedžínová platforma pro muže

Proto jarní kolekce Levi’s® přináší novou nedžínovou platformu pro muže s názvem Levi's® XX Chino. Představuje je navíc s Khalidem, globální R&B hvězdou, který potvrzuje autentický a cool styl novinky i super pohodlný střih. Je tu nedžínová platforma pro muže z jarní kolekce Levi's. Levi's® XX Chino jsou k mání hned v několika fazónách.

Standard Taper, Slim Taper a Straight Cropped

Levi's® XX Chino můžete zakoupit ve střizích Standard Taper, Slim Taper či se zkrácenými nohavicemi Straight Cropped, nebo dokonce s nažehlenými puky. Tyto kalhoty posouvají klasické kalhoty chino do mladistvější, modernější podoby s trochou streče pro větší pohodlí.

Soft Stretch a Wonderknit

Můžete si vybrat ze dvou různých materiálů: Soft Stretch a Wonderknit, které jsou tak více nebo méně elastické. Paleta barev se neomezuje na standardní khaki, ale pokud tuto barvu milujete, můžete si vybrat z několika odstínů.

Kromě klasické černé, olivově zelené nebo temně modré zahrnuje také sezónní odstíny růžové a nefritově modré. V kolekci jsou i kalhoty obarvené až po ušití, což jim dodává ležérní, lehce obnošený a uvolněný vzhled – jednoduše dokonalá china, „jetá“ od samého začátku.

Levi's® s Khalidem

Levi's® s Khalidem společně vytvořili kampaň, která odráží jeho mladistvý a neotřelý přístup jak k hudbě, tak i ke stylu oblékání. Kampaň, kterou vytvořil Khalidův blízký přítel, losangeleský fotograf Ro.Lexx, si pohrává se svěžími, zářivými barvami a zachycuje osobnost a postoj mladého 21letého zpěváka a skladatele.

Khalid a Disclosure v únoru 2020 vydali zcela novou skladbu „Know Your Worth“, která měla premiéru právě ve videu kampaně Levi’s® XX Chino. „Rád využívám oblečení pro své sebevyjádření a jsem moc rád, že Levi's® nabízí tolik variant, které opravdu vypadají skvěle a jsou tak pohodlné,“ potvrzuje Khalid.

Platforma Levi’s® XX Chino

  • Levi’s® XX Chino Slim Taper – čistý a pohodlný střih, ve kterém budete vypadat vždy elegantně a uvolněně.
  • Levi’s® XX Chino Standard Taper – volnější než Slim Taper, a přesto pořád vypadající čistě a moderně.
  • Levi’s® XX Chino Straight Cropped – nejpohodlnější kalhoty z této trojky, trochu streetwear a trochu jako kalhoty na doma.

Zdroj foto: Levi’s®

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu