I baculky se chtějí líbit!

I baculky se chtějí líbit!

5. března 2020, baculky, KiK, XXL, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Zdobí vás nějaké to kilo navíc? Vůbec to neznamená, že musíte vsadit na maskovací outfit, který zahalí vaše křivky. Naopak sáhněte po rafinovaném střihu, co důmyslně zvýrazní přednosti. I s velikostí XXL můžete zazářit!

I když to zatím na hřejivé paprsky nevypadá, slunce oslaví comeback cobydup. Pohodlné ležérní topy ve výrazných barvách s líbivými motivy využijete v několika obměnách. Vyniknou jak s kalhotami v tmavých barvách – námořnicky modrá, černá, antracitová, tak v kombinaci s tolik oblíbenými legínami. Tenisky nebo boty na platformě či širším podpatku k tomu a vzhůru do ulic!

Maloobchodní řetězec KiK překvapí slušivou kolekcí dámské módy pro baculky. Zpříjemněte si čekání na jaro nákupy. Ještě před tím doporučujeme protřídit šatník, ať sáhnete po kouscích, které ve skříni schází, nebo si říkají o refresh.

Věčná černá

Černá opticky umaže kila, univerzálně ladí snad ke všemu a navíc je zkrátka sexy. Šatům v black odstínu dodá hravou infuzi pestrobarevný šátek. Jasný důkaz toho, že doplňky jsou mocné. Nápaditá kabelka, výrazný pásek, rudá rtěnka a sebedůvěra. Naučte se je nosit i vy!

Rozkveťte do krásy

Floristický motiv působí žensky a v mini potisku navíc romanticky. Šaty, halenka nebo blejzr? Zvítězí svršek, ve kterém se budete cítit svá. Květovaný top s pouzdrovou sukní nebo s kalhotami aspiruje na vyloženě povedený model.

Zaměřeno na spodní prádlo

Padnoucí prádlo se správnou velikostí podprsenky dokáže s postavou kouzlit. Pokud vám matka příroda nadělila bujné vnady, zvolte podprsenku s širšími ramínky a v rámci výběru košíčků si nestyďte říct o radu. Bokové kalhotky nahraďte těmi vysokými, jež kryjí spodní část bříška a končí pod pupíkem. Nejsou retro, módní diktát je znovu povolal na scénu. Dvakrát hurá!

Zdroj fotek: KiK

Autorem článku je Lenka Zelnitiusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu