Pomellato: medvídek Orsetto pro Chiaru Ferragni

Pomellato: medvídek Orsetto pro Chiaru Ferragni

15. března 2020, šperky, Pomellato, Halada, Chiara Ferragni, medvídek, Orsetto

Sponzorované odkazy

Těžko hledat v dnešní době vlivnější módní influencerku, než je Chiara Ferragni. Není se tedy co divit, že když tato italská blogerka, modelka a designérka nechala vytvořit novou verzi medvídka Orsetto pro šperkařskou značku Pomellato, chtěli tento symbol všichni. A nyní mají šanci.

Diamantový medvídek Orsetto

Na svého oblíbeného medvídka nezapomene zcela jistě většina z nás. A stejně tak na něj nezapomene ani značka Pomellato. Když totiž “medvídkový” šperk Orsetto představila v roce 1989 světu, nejspíš netušila, že se právě on stane naprostou ikonou tohoto šperkařského domu a nesmazatelně se zapíše do historie značky. V pozdních osmdesátkách se stal hitem pro svůj něžný, hravý a v té době zcela nekonvenční styl. A své třicetiny oslavilo toto hravé mládě více než pompézně – novou verzí podle Chiary Ferragni.

Luxus na dosah ruky

Nová verze symbolu Pomellata, medvídka Orsetto, se díky Chiaře Ferragni dočkala výjimečného vylepšení. Tento příspěvek z růžového zlata má totiž nyní tělíčko poseté hned 109 diamanty, což z něj činí ještě luxusnější kousek, než kdy byl. I díky tomu se tato verze dostala do hledáčku řady milovníků luxusních šperků a poptávka po něm byla tak velká, že jej značka nakonec zařadila do prodeje. Získat ho nyní můžete i vy, a to v klenotnictví Halada za cenu 270 000 Kč.

Šperky v ekologickém pojetí

Ačkoliv bychom mohli říct, že existují věhlasnější šperkařské domy, byla to právě značka Pomellato, kdo představil vizi pret-á-porter ve světě šperků a stala se tak první globální a luxusní značkou módních klenotů z Itálie. Její styl neztratil grácii ani v průběhu let a svůj podíl na tom nese i filozofie značky. Může se totiž pyšnit 100% zodpovědným nákupem zlata, investuje do vyhledávání barevných kamenů a diamantů a myslí i na recyklační řešení. Podporuje také vzdělávání žen a jejich kariérní růst.

Foto: Halada

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu