Jaké jarní barvičky mít v šatníku? Frčí neónovky!

Jaké jarní barvičky mít v šatníku? Frčí neónovky!

19. března 2020, KiK, dámské oblečení, neonové barvy

Sponzorované odkazy

Když se řekne “jaro” co se vám vybaví? Mně osobně „hurá!“ konec pochmurného a chladného počasí, kvetoucí stromy a květiny, i radost z pořízení si nových cool kousků do mé garderoby. Letos je to ještě o fous lepší, protože frčí neonové barvy. Jsou veselé, jsou trendy a díky nim nezapadnete v davu.

Patříte mezi ty, které rády zazáří v pestrých odstínech? Neváhejte a pořiďte si nějaký ten barevný kousek! Váš outfit tím krásně ozvláštníte.

Sbohem zimo!

Ačkoli je zima pro mnohé z nás krásná, tak i přes to se na první jarní paprsky slunce těšíme. Prozatím jsou ještě dny často nevlídné, deštivé i sychravé, ale je to jako na houpačce, počasí si s námi hraje. Protože pak vykoukne sluníčko a hned je svět veselejší. A proč ho nemít veselejší ještě víc s neonovými kousky v looku?

Kik nabízí aktuálně kolekci dámského oblečení, ve které jsou právě právě tyto veselé barvy. Dámské mikiny a tepláky, které se hodí k domácímu válení na gauči nebo sportovním aktivitám určitě zaujmou provedením, materiálem, designem i střihem.

Zářivá pink je cool!

Máte rády růžovou alias pink barvičku? Tak to se vám jistě bude líbit mikina v této barvě. Je s kapucí a má klokaní kapsu. K ní pořídíte tepláky tmavě nebo světle šedé barvy s růžovou gumou v pase a šňůrkou ke stáhnutí. Komplet koupíte za necelých 500 korun, což je fakt cool a paráda. Pro ty, které růžovou nemusíte je tu i jiná varianta – v zelené, žluté nebo modré barvě, která je taky velmi pěkná.

S kapucí či bez?

Další varianta mikiny je bez kapuce. Tento krásný kousek dámské módy stojí 139 Kč. Barevné varianty jsou pestré – a začínají od modré, přes šedou až po růžovou. Když k ní oblečete “křivák”, termolegíny (které koupíte taky v Kik za parádních 79 Kč) a outfit doplníte kotníkovými teniskami, můžete vyrazit kamkoli – i na rande, nebo na procházku v parku. Ideálním doplňkem je pak crossbody taška, šátek ba krk a sluneční brýle. A váš look bude dokonalý.

Neonky i v práci

Pestré neonové barvy se však hodí i do práce. Barevný svetr můžete zvolit jak k sukni tak k obyčejný džínům. Výhoda těchto svetrů je i ta, že budete vypadat trendy, ale zároveň vám bude krásně teploučko. Takovýto outfit můžete doplnit třeba o zajímavou kabelku či náušnice a můžete vyrazit! Svetr v Kik pořídíte za krásných 159 korun. Vybírat můžete z černé, červené, modré a zelené.

Zdroj foto: kiK

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, ostatní a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu