Tilak: ve znamení putování

Tilak: ve znamení putování

30. března 2020, Tilak, Poutnik by Tilak, pánské oblečení, pánská móda

Sponzorované odkazy

Zajímavý název, zajímavá značka – a hlavně česká značka. Po módní značce Odivi je to další český zářez ve značkových vodách, které se objevují na e-shopu značkové módy Queens.cz. Tilak se orientuje na dámskou ale hlavně, a především na pánskou módu, proto pánové zbystřete!

Tilak je český výrobce velmi komfortního outdoor oblečení ve špičkové kvalitě. Cílí na sportovce a všechny lidičky, co se rádi hýbou v outdooru. Značka vznikla ve snaze nabídnout lidem maximální možnou kvalitu. A to bez kompromisů.

Poutnik by Tilak Raven HoodyPoutnik by Tilak Raven Hoody Poutnik by Tilak Raven Hoody je melange tmavě šedá pohodlná mikina nabízející vysoký dvojitý rolák s malou zipovou kapsou na I-pod. Nechybí spodní zipová kapsa. Materiálem je Polartec® Powerstretch® za 4 999 Kč.

Preciznost až na prvním místě

Vše v Tilaku začíná precizní návrhářskou přípravou, na které se podílí špičkové designérské studio Acronym z Mnichova. Poté nastoupí důkladná střihová příprava a následně v Tilaku věnují mimořádnou pozornost kvalitě ušití. Výjimečné vlastnosti používaných materiálů totiž vyžadují bezchybné zpracování.

Poutnik by Tilak Knight PantPoutnik by Tilak Knight Pant Poutnik by Tilak Knight Pant jsou tmavě olivové pánské kalhoty s předním zapínáním na zip. Nabízí dvě přední kapsy a dvě zadní kapsy. Materiálem je Polycotton. Kalhoty vyjdou na 3 499 Kč.

Kolekce poutnik by Tilak

V součanosti Tilak představuje novou kolekci Poutnik by Tilak, na jejímž designu se podílel Errolson Hugh ze zmíněného studia Acronym v Mnichově a spolu s ním i české designérské studio Boa. Kolekce Poutnik by Tilak v kolekci kombinuje minimalistický design s výjimečnými vlastnostmi nejkvalitnějších materiálů, které vyžadují bezchybné technologické zpracování.

Poutnik by Tilak Sage CrewPoutnik by Tilak Sage Crew Poutnik by Tilak Sage Crew je svetr v melange šedé barvě s logem značky Tilak. Cena činí 2 899 Kč.

Preciznost a promyšlený design zaručily kolekci obrovský úspěch na japonském trhu. Navíc jsou materiály a provedené vytvářeno v rámci Eco friendly vize. A my máme velikou radost, že aktuálně je kolekce k mání na Queens.cz.

Nevybrali jste si? Další cool kousky najdete na Queens.cz.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu