Doplňte svůj look luxusně: s brýlemi Montblanc!

Doplňte svůj look luxusně: s brýlemi Montblanc!

17. dubna 2020, brýle, sluneční brýle, Montblanc, luxusní brýle, doplňky, jaro 2020, léto 2020

Sponzorované odkazy

Sluneční brýle dávno nejsou jen ochranou proti silným letním slunečním paprskům. Staly se spíše stylovým doplňkem, který je možné nosit celoročně. A přesně k tomuto účelu skvěle poslouží i luxusní brýle německé značky Montblanc, která je synonymem opravdové kvality a výjimečnosti. Který z kousků opatřených symbolem bílé šesticípé hvězdy, loga společnosti, si pro letošní sezónu jaro/léto 2020 zvolíte vy?

Objevte dědictví Montblanc

Tématem nejnovějšího počinu značky Montblanc, kolekce pro jaro a léto 2020, se stala oslava dědictví tohoto věhlasného domu. Těšit se tak můžete na perfektní ukázku rovnováhy mezi řemeslným uměním a kreativitou a také na klasické modely značky, které svou reinterpretací získávají moderní vzhled a zároveň si zachovávají nádech minulosti. Brýle jsou laděny spíše do sportovního stylu, důraz je kladen na slušivé tvary a pozornému oku neuniknou ani sofistikované detaily, které brýle posouvají na další úroveň.

Brýle pro každý den

Velkou výhodou brýlí Montblanc je jejich nadčasovost a univerzálnost. Stanou se dokonalým doplňkem pro každý den, příležitost a také pro každého z nás, ať už je náš styl jakýkoliv. Cílem brýlí je splnit všechny požadavky městského života a zaručit tak maximální funkčnost. To zajišťuje jejich materiál, lehký kov, který je inspirovaný světem závodění. I když je sportovní styl z brýlí patrný, nemusíte se bát, že by kvůli němu ztratily na eleganci, naopak! Tvary obrouček jsou velmi jemné a čisté a díky decentnímu zdobení a nenápadným vzorům získávají skutečný punc luxusu.

V barvách přírody

V kolekci nečekejte výrazné a hravé barvy, jak by se možná vzhledem k období dalo předpokládat. Tóny obrouček jsou tlumené, zemité a přírodní. Nová řada se tak nese v odstínech šedé, béžové, modré, hnědé, černé, ale najdeme zde i trendy brýle z průhledném provedení.

Foto: Montblanc

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu