Pečujte o sebe aktivně: my víme jak!

Pečujte o sebe aktivně: my víme jak!

5. dubna 2020, Nila, sport, sportovní oblečení, zdravý životní styl, lahve na vodu, krabičky na jídlo, zdraví, doplňky stravy

Sponzorované odkazy

Zdravý životní styl je v současné době často skloňovaným tématem. Netýká se však pouze zdravé stravy, ale také spousty dalších oblastí lidského života – pohybu, dodržování pitného režimu nebo třeba výběru té správné kosmetiky či doplňků stravy. Možností, jak o sebe pečovat, je tolik! Začněte se všemi ještě dnes, třeba s e-shopem nila.cz.

Bez pohybu to nepůjde

Pokud si chcete zachovat zdravé tělo i ducha, je třeba zařadit do svého režimu pravidelný pohyb. Ať už si pro to vyberete jakoukoliv aktivitu, více vás bude bavit s tím správným oblečením. Pro ženy je základem kvalitní sportovní podprsenka. Dále využijete pro většinu aktivit pohodlné legíny a tričko. Díky nila.cz budete mít navíc při nákupu jistotu, že bylo veškeré oblečení vyrobeno za férových pracovních podmínek s ohledem k přírodě.

Krásná díky vodě

Voda je základem krásné pleti i celkového zdraví. S dodržováním pitného režimu vám pomůže stylová lahev, kterou můžete mít neustále u sebe. Můžete si tak hlídat, kolik vody během dne vypijete, a také se vyhnete zbytečnému plastu při nákupu vod v PET lahvích.

Jídlo s sebou

Chcete mít přehled o tom, co jíte a mít jistotu nad kvalitou každého pokrmu? Pak je řešením začít si do práce nosit nejen svačinky, ale i obědy. K tomu budete potřebovat kvalitní krabičky. Eco Brotbox je ekologickou, bezpečnou a zároveň vkusnou variantou. Nabízí krabičky mnoha velikostí, které využijete třeba i na piknik či na výlet.

Terapie bez chemie

Souhlasíte s tím, že příroda nabízí řešení pro všechny zdravotní problémy? Značka Biocol Labs ano, a tak začala už v roce 1977 vyvíjet jedinečné terapeutické přípravky. Pro ně všechny ingredience pěstuje, ručně sbírá i míchá a zároveň řídí i veškerý výzkum a vývoj. Ať už vás tedy bolí v krku nebo máte potíže s trávením, Biocol Labs pro vás má lék. A přírodní!

Foto: nila.cz

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii cestování a gastronomie, dámské oblečení, kosmetika a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu