Nahota není hřích, nenosit roušku ale ano!

Nahota není hřích, nenosit roušku ale ano!

28. března 2020, roušky, značka Girls Without Clothes, violoncellistka Terezie Vodička Kovalová

Sponzorované odkazy

Moto „Nahota není hřích, nenosit roušku ale ano!„ kterým oslovuje česká oděvní značka Girls Without Clothes v kampani s violoncellistkou Terezií Vodička Kovalovou.

Mladá česká značka streetwearového oblečení Girls Without Clothes přiložila ruku k dílu. V době pandemie, kdy je neustálý nedostatek roušek, začala vytvářet vlastní. Část se rozhodla věnovat potřebným a část dala k prodeji.

Kampaň: hřích je nenosit roušku

Ty však zmizely během 3 minut. Aktuální kampaní, jejíž tváří je Terezie Vodička Kovalová, se snaží upozornit na to, že nosit roušku je opravdu nutné a není na tom nic špatného. Naopak!

V době, kdy světem otřásá pandemie koronaviru, se oděvní značka založená a tvořící v České republice rozhodla vyrazit do boje a pomoci nejen potřebným, ale také svým věrným zákazníkům. Šicí dílna na chvíli odložila šití spodního prádla a pohodlných šatů a proměnila se ve výrobnu improvizovaných bavlněných roušek.

Nápad zákaznice

S nápadem a prosbou přišla klientka značky, která pracuje v Nemocnici Nymburk. Nemocnice trpí nedostatkem materiálu pro zdravotníky v první linii a vyslala tak prosbu, zda není možné, aby pro ně značka roušky zajistila. A takové prosby se neodmítají.

Roušky do nemocnice i pro zákazníky značky

Girls Without Clothes vytvořila první várku roušek, kterou rozdělila na půl. Část byla odvezena do Nemocnice Nymburk a část byla dána do prodeje zákazníkům značky. Prodej byl však neziskový – každý zákazník, který roušku zakoupil, tak zaplatil roušku potřebným.

Zdroj foto: Martin Feix pro Girls Without Clothes

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní peklo, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu