Levi's® x Super Mario

Levi's® x Super Mario

15. dubna 2020, jarní kolekce Levis, Levi's® x Super Mario, kolekce Levi's® x Super Mario, pánské oblečení, dámské oblečení, módní doplňky

Sponzorované odkazy

K rozveselení v těžké době vás inspirujeme k nákupům nové hravé kolekce Levis (třeba jen online). Ta potěší všechny fandy počátků videoher a postavičky Super Maria.

Kolekce Levi's® x Super Mario je k mání od 1. dubna na levi.com a u dalších on-line prodejců módy. Do kamenných obchodů by se pak měla dostat 1. května, nebo podle situace.

Super Mario

Pokud jde o kultovní postavy videoher, jednoznačně mezi nimi vyhrává Super Mario™ od Nintenda, zasazený do Houbového království s vousatým italským instalatérem v modrých montérkách, který rutinně zachraňuje princeznu před Bowserem.

Ale Super Mario Bros.™ je mnohem víc než jen legendární videohra. Je to senzační fenomén pop kultury, který se drží již přes 35 let a rozvíjí fantazii a kreativitu u dětí i dospělých. A nově je to i parťák rodiny Levi’s®.

Kolekce Levi's® x Super Mario

Je to stylová kolekce inspirovaná streetwearem, která propojuje dvě významné kulturní ikony známé svou mladistvou energií, nostalgií a láskou k tvořivosti. A je to propojení naprosto přirozené.

Od roku 1873, kdy Levi Strauss patentoval první džíny s měděnými cvoky, je značka z oblasti Bay Area mistrem skvělého designu. A otec Super Mario™ Šigeru Mijamoto je jedním z nejuznávanějších tvůrců v historii videoher, Mario se objevil ve více než 200 hrách.

Znaky kolekce

Kolekce nese jasné, syté barvy a vzory s oblíbenými postavičkami Maria, Luigiho, Yoshiho a princezny Peach. Prvky Super Mario™ se objevují nejen na potiscích košil, mikin a džínových kousků, ale také na detailech – z kapes vykukují zlaté mince nebo kožené zadní nášivky zdobí hvězdy a houby.

I klasický štítek Levi’s® Tab je ve speciálních barvách a s retro písmem inspirovaným videohrou. Také knoflíky jsou červené, modré, zelené a žluté. Džíny 501® ´93 Straight se vyznačují speciálním selvedge lemem s nápisem POWER UP na manžetě a na vnitřní straně pasu mají obrázek samotného Maria.

Módní doplňky

V kolekci najdete i doplňky – tašky a ledvinky, šátky a peněženky. Je to speciální spolupráce, kterou vytvořili fanoušci pro fanoušky s láskou a nadšením, které vyzařují z celé kolekce.

Levi's® x Super Mario™ jde do prodeje 1. dubna 2020 on-line na levi.com a u dalších internetových obchodníků, kteří Levi's® nabízejí, např. Zalando, AboutYou atp. A pokud se situace zlepší, tak od 1. května i v kamenných obchodech.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, módní kabelky, pánské oblečení, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu