Čtyři elementy: Intimissimi kolekce pro jaro a léto 2020

Čtyři elementy: Intimissimi kolekce pro jaro a léto 2020

13. dubna 2020, Intimissimi, jaro 2020, léto 2020, spodní prádlo, luxusní prádlo, noční prádlo

Sponzorované odkazy

Rovnováha a harmonie – tato slova mají své místo v každé době a v každém odvětví, módu nevyjímaje. V nové sezóně jaro/léto 2020 na ně vsadila i značka spodního prádla Intimissimi, která aktuální kolekci propojuje čtyřmi základními elementy, tedy ohněm, vzduchem, vodou a Zemí.

Element Země

Stojíme pevně na zemi, ale zároveň se díváme do dálek a sníme o exotických krajích. Pokud vás tento popis vystihuje, pak možná své nové spodní prádlo pro letošní jaro najdete v řadě Země. Inspirována je barvami a vzory Indie i centrální Afriky a těšit se můžete na prádlo v jemných a hřejivých tónech nebo třeba hedvábná pyžama.

Element voda

Modrá a námořnický styl hrají v nové sezóně důležitou roli a skvěle také korespondují s dalším s živlů – vodou. Kolekci Intimissimi dodávají kousky v různých odstínech modré či pruhované prádlo hravost, mladistvost a vzbuzují touhu vydat se na procházku po francouzské Bretani.

Element vzduch

Řada věnovaná elementu vzduchu si vzala inspiraci probíhajícím jarem. To okolo sebe můžeme cítit i pozorovat díky přírodě, která se začíná probouzet. Vnáší do života romantiku a jemnost, a přesně takové je i spodní prádlo z této řady. Nechybí květinový potisk včetně exotické flory, vyšívaná krajka ani mystické a nadpozemské detaily. Oslnit tak můžete v elegantním krajkovém korzetu s jemným květinovým dekorem i černým prádlem s nádechem dalekých krajin.

Na zelené vlně

I Intimissimi se nechává svézt na zelené vlně a svou nabídku rozšiřuje o Green Collection, která myslí na udržitelný rozvoj. První z linií, The Garden Fairy, je vyrobená z recyklovaného vlákna, druhá, Rare Beauty, pak z materiálu Q-Nova by Fulgar s certifikovaným hedvábím. Řada dokazuje, že svůdné a elegantní prádlo může být v souladu s přírodou. Doplňuje ji také kolekce nočního prádla vyrobená z bambusového vlákna.

Foto: Intimissimi

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu