Avantgardní minimalismus: brýle ART.09 FRAME

Avantgardní minimalismus: brýle ART.09 FRAME

7. května 2020, Alexmonhart, ART.09 FRAME, brýle, dioptrické brýle, stylové brýle, doplňky

Sponzorované odkazy

Dioptrické brýle už dávno nejsou jen nechtěným kouskem na nose pro lidi s horším zrakem. Naopak, proměnily se ve velmi vyhledávaný doplněk, který chce nosit každý, i ten, jehož zrak je naprosto v pořádku. Čím to je? Brýle si totiž s postupem let získaly velkou pozornost designérů a dostaly zcela nový vzhled. Vypadají tak skvěle, že se nimi každý look posune na novou úroveň a dodávají patřičný šmrnc. Stejně jako brýle z nové kolekce ART.09 FRAME!

Alexmonhart: brýle se stylem

Brýle značky Alexmonhart jsou unikátní stejně jako značka sama. Zatímco výrobky, které nabízí, vynikají nevšedním stylem, samotná značka přitahuje pozornost svým přístupem a smýšlením. Její tvůrci, manželé Alexandra Steklík Monhart a Daniel Steklík, totiž neberou brýle jako spotřební zboží, ale vidí v nich daleko větší hodnotu. A to tak vysokou, že by měly jejich výrobky zákazníka přežít, předávat se a dědit z generace na generaci. Za touto myšlenkou podle nich stojí i fakt, že ani jeden z manželů nestudoval módní obor. Tuto skutečnost nakonec berou jako výhodu. Navíc studia, která mají za sebou, jim v práci také pomáhají – Daniel studoval marketingovou komunikaci a Alexandra filmovou vědu a francouzskou filologii.

Oslňte avantgardně

Nová kolekce značky Alexmonhart zaujme svou jednoduchostí. Minimalistický styl však prolínají avantgardní prvky, které ji činí jedinečnou a zajímavou. Brýle mají stylový kulatý tvar a řadu dalších propracovaných detailů. Vybrat si můžete hned ze tří typů acetátových obrouček ve dvou velikostech. O jejich kvalitě není třeba pochybovat. Vyrobeny jsou z nejkvalitnějšího acetátu celulózy italské značky LA/ES. Kompletovány jsou ručně a to v Londýně. V balení na vás navíc čekají také 3 páry značkových čoček Carl Zeiss. Stačí je už jen zasadit do obrouček a originální doplněk každého outfitu už vás může zdobit. Nakupovat můžete i z pohodlí domova, a to na www.alexmonhart.com.

Foto: Alexmonhart

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu