Mymarini: více než jen plavky

Mymarini: více než jen plavky

19. května 2020, Mymarini, nila.cz, plavky, sportovní plavky, léto 2020, ekologické plavky, udržitelnost

Sponzorované odkazy

Plavková sezóna se blíží! A i když stále zůstává otázkou, zda se v plavkách budeme moci ukazovat u moře, nebo budeme objevovat krásy Česka, jedno je jisté – nové plavky se budou hodit. Pokud se vám stává, že vás každou sezónu ty “staré” omrzí, máme pro vás tip. Plavky značky Mymarini jsou natolik univerzální, že z nich vytvoříte až osm různých kombinací! A přitom jsou velmi stylové, funkční tak, že v nich budete moci i surfovat, a také udržitelné.

Jedny plavky, více kombinací

Plavky Mymarini mají skutečně jedinečný koncept. Jejich tvůrkyně ví, že ženy mají v oblékání rády obměny a nechtějí chodit každý den na pláž v těch stejných plavkách. A proto vytvořila speciální modely plavek, které jsou nejen luxusní, ale také oboustranné a dvouvrstvé. Díky tomu vytvoříte s jedním spodním dílem a dvěma horními díly osm různých barevných kombinací. Topy jsou totiž z jedné strany černé a z druhé šedomodré. Zároveň samozřejmě nabízejí dostatečný komfort, nemají kostice ani viditelné švy a krásně přilnou ke každé postavě. Dokonalou letní společnost vám budou moci dělat dlouhé roky. Jsou totiž vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu na bázi recyklovaného polyamidu tvořeného z nepotřebných rybářských sítí, který odolává chlorované vodě i slunečním paprskům.

Inspirace z vln

Za touto německou značkou stojí Mareen, milovnice přírody, módy a surfového prkna. Jednoho dne se rozhodla skončit v práci a za poslední peníze se vydala do Kolumbie, kde žila velmi prostý život. Během řádění na vlnách kolumbijského pobřeží pak dostala nápad – vytvořit férovou kolekci plavek. Měly by být ekologické, ale přitom funkční, nadčasové co se designu týče a zároveň takové, aby oslovily všechny milovníky sportu i krásných věcí. A tak jsou tu, pod značkou Mymarini. Vybere si každá žena – ať už preferuje plavky jednodílné či dvoudílné, ať v nich plánuje strávit dny ležením na pláži či dováděním ve vlnách. Plavky jsou k dostání na e-shopu nila.cz

Foto: Nila.cz

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu