Ikonická blýskavá radost: šperky Leo Wittwer

Ikonická blýskavá radost: šperky Leo Wittwer

23. dubna 2020, Leo Wittwer, šperky, luxus, luxusní šperky, křížky, Halada

Sponzorované odkazy

Ve světě šperků se ukrývá spousta značek, které sice nepatří k těm nejproslulejším, ale rozhodně si zaslouží pozornost. Jejich šperky jsou totiž neméně luxusní než ty od světově známých značek, a navíc vynikají originalitou a velkolepostí. Mezi takové značky můžeme zařadit i šperky od Leo Wittwer, které kromě nekonečného luxusu zaujmou také svou tradicí, která sahá až do roku 1920.

Když se moderna potká s klasikou

Nenucenost a elegance, to je patrně to první, co vás při pohledu na šperky Leo Wittwer napadne. Dlouhá historie značky píšící se od roku 1920 by mohla svědčit o tom, že je zde z designového hlediska dávána přednost klasice. A je tomu opravdu tak, kolekce jsou protkané klasickými liniemi. Ty se však mísí s moderními trendy a šperky jsou tak přitažlivé pro milovníky luxusu všech generací. O celý proces výroby se starají zkušení umělečtí klenotníci, kteří pracují s ušlechtilým zlatem a nejkvalitnějšími drahokamy. Výsledek je tedy skutečnou potěchou pro oko.

Blýskněte se křížem

Každá značka má svou ikonu, pro kterou je známá, oblíbená a vyhledávaná. A má ji i Leo Wittwer. Stěžejním produktem se u této značky staly zlaté kříže v mnoha variantách provedení. Značka svůj slavný design představila v roce 1990 a od té doby se jejich kříže těší obrovské popularitě. Vybrat si můžete z mnoha jeho podob. Vsadit můžete na tu původní, tedy křížek s diamanty zasazenými do bílého a žlutého zlata, kdy jen samotné zasazování diamantů trvá zhruba 80 hodin a jedná se o doslova mikroskopickou práci. V průběhu času však vznikla i celá řada dalších, neméně propracovaných variant. Nosit jej můžete jako svůj osobní talisman, ale skvělý bude i jako dárek pro vaše nejbližší. Vydejte se do některého z butiků Halada a objevte jejich krásu na vlastní oči.

Foto: Halada

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu