Šaty, šaty a zase šaty: vyberete si?

Šaty, šaty a zase šaty: vyberete si?

19. dubna 2020, Nila, šaty, udržitelnost, jaro 2020, košilové šaty, vzory, potisky

Sponzorované odkazy

Hurá, sezóna šatů je konečně tu! Věřme, že bude trvat dlouhé měsíce a budeme si moci tohoto pohodlného a ženského kousku oblečení užívat dosytosti. Až budete letos hledat v nabídce šatů své favority, neopomeňte ani obchod nila.cz, v němž objevíte neokoukané skvosty, které jsou navíc v souladu s hodnotami všech, kterým není lhostejná příroda nebo podmínky těch, kteří šaty šijí. Jaké u vás letos vyhrají?

Košilové

Jedním z velkých letošních hitů, který přetrvává už od loňské sezóny, jsou košilové šaty se zapínáním v přední části. Na první pohled bychom mohli říct, že působí až moc “kancelářsky”, ale opak je pravdou. Dovedou být svůdné i hravé, jen zvolit ten správný materiál a potisk. Zároveň jsou velmi pohodlné a užijete si je pro mnoho různých příležitostí.

Modré

Klasická modrá je barvou roku 2020 a promítla se samozřejmě i do šatů. Sluší jim v mnoha podobách a slušet bude i vám. Vybrat si můžete z modrých bavlněných šatů v jednom tónu, ale trendem jsou i džínové kousky nebo nejrůznější vzory a potisky.

Potisky

Mezi jednobarevnými šaty najdeme letos i hodně těch potištěných – ať už nejrůznějšími vzory, tak i pestrými potisky. Jarní stálicí bývají květinové motivy, ty ale letos trochu ustupují do pozadí na úkor například geometrických prvků, jako jsou proužky, kostky nebo třeba abstraktní vzory. Ani o ženské a jemné květiny však nezůstaneme ochuzené. Objevují se v mnoha variantách, od malých a drobných kvítek až po velké a exotické květy, které hrají všemi barvami.

Volné

Pokud je pro vás pohodlí rozhodujícím kritériem při výběru šatů, můžete letos jásat. Nejoblíbenějším střihem jsou volné šaty, které neobepínají postavu, ale poskytují jí volnost a komfort. Mnohé z nich mohou připomínat až tuniky a obzvlášť v horkém počasí je opravdu oceníme. Hodit se budou na procházky městem i na výlety nejen k vodě.

Foto: nila.cz

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu