Módní doplňky s puncem stylu

Módní doplňky s puncem stylu

27. dubna 2020, Oh My Bag Amsterdam, kabelky, peněženky, udržitelnost, nila.cz, doplňky

Sponzorované odkazy

Nic neoživí outfit tak dokonale jako doplňky. I ten nejjednodušší look díky nim získá punc stylovosti a jedinečnosti. A přitom se vůbec nemusí jednat o doplňky výrazného charakteru. Stačí jen perfektně vypadají kabelka, elegantní peněženka, zajímavé boty… Tyto doplňky zároveň mohou být nadčasové, aby vám mohly dělat společnost po dlouhé roky, a také univerzální, aby skvěle ladily téměř se vším, co máte ve skříni. Kam pro takové kousky vyrazit? Zkuste třeba e-shop s udržitelnou módou i dekoracemi nila.cz.

Krása z Amsterdamu

Amsterdam sice není vyhlášené město módy, ale s místními umělci je to jako s vyhlášenými nizozemskými umělci – v průběhu času neztrácejí na popularitě a jejich obliba jen tak nezmizí. Důkazem může být značka Oh My Bag Amsterdam, která nabízí kabelky, peněženky i batohy. Díky jejich vysoké kvalitě provedení vám vydrží opravdu dlouho a navíc v průběhu let získají novou, neokoukanou patinu. Všechny milovníky minimalismu potěší velmi jednoduchý design, který vás jen tak bavit nepřestane.

Na své si díky této značce přijdou všichni. Velmi populárním kouskem je kabelka Janet, která vyniká elegancí, ale také velkou praktičností, což ocení všechny moderní ženy, které chtějí mít neustále u sebe všechny nezbytnosti každého dne. Pro každý večírek, schůzku s přáteli či odpolední posezení v kavárně bude tou nejlepší společnicí kabelka Meghan, která je akorát tak velká, že se do ní vejde telefon, peněženka, klíče i rtěnka, ale přitom se bude stále hodit i ke svůdným šatům.

V nabídce značky Oh My Bag Amsterdam nechybí ani peněženky. V tomto ohledu jsme každá jiná. Některé ženy preferují malé peněženky, kam se vejdou jen ty nejnutnější doklady a pár drobných, jiné nedají dopustit na takové, které svou velikostí spíše odpovídají většímu psaníčku. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, v nila.cz na vás mysleli a u této nizozemské značky pořídíte peněženky všech možných velikostí.

Foto: nila.cz

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, kabelky a luxusní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu