Louis Vuitton a kolekce New Formals: čtyři kousky pro bussines

Louis Vuitton a kolekce New Formals: čtyři kousky pro bussines

15. května 2020, Louis Vuitton, taška, pánská taška, pracovní taška, doplňky, kožené doplňky, luxusní doplňky, New Formals

Sponzorované odkazy

Businessmanovi, kromě perfektně padnoucí košile, nesmí chybět ještě jeden nezbytný pomocník – taška. Při častém cestování a přejíždění ze schůzky na schůzku se bez ní neobejde. Pojme totiž vše, co pro práci neustále v pohybu potřebuje, tedy dokumenty, počítač i telefon. Tyto tašky už dávno nejsou pouze praktickým doplňkem, ale záleží u nich i na vzhledu. Zapomeňte na konzervativní look a poohlédněte se po něčem skutečně stylovém. Třeba u Louis Vuitton a nové kolekce New Formals.

Buďte sami sebou s New Formals

Řada New Formals nabízí čtyři business tašky v moderním manažerském stylu, které dokonale naplní potřeby každého pracujícího muže. Jejich tvůrce, značka Louis Vuitton, je pak tou nejlepší zárukou toho, že s nimi budete držet krok nejen s businessem, ale i s módou. Vycházejí z tradiční aktovky, doplněné jsou však o řadu praktických vychytávek a pokrývají požadavky dnešní moderní doby.

Soft Trunk Briefcase

První z modelů, je ukázkou tradice tohoto věhlasného módního domu. Inspirací se mu staly zavazadla a převzal z nich například povrchovou úpravu i řadu zdánlivě nepatrných detailů. Vyniká elegancí, ale i praktičností. Tu ukazuje například vnější kapsa pro snadný přístup k dokumentům.

Sac Plat Horizontal Zippé

Přichází ve dvou variantách. První, kožená verze Ombre Acajou, je ukázkou naprosté elegance. Zdobení v podobě jmenovky z plátna Monogram je pak decentní perličkou na dortu. Druhá verze je z plátna Monogram Eclipse tvořená celá. Model se dvěma úzkými uchy, nenápadným LV podpisem a nadčasovým duchem si nelze nezamilovat.

Model Cabas Business

Doplňuje kolekci svou univerzálností a praktičností. Je jedno, zda se chystáte na dopolední schůzku v kavárně nebo business večeři, tato taška bude za všech okolností doplňkem, s nímž zazáříte. Oblíbíte si její odepínatelný popruh pro větší pohodlí i přední kapsu pro uložení všech potřebných dokumentů. Dovnitř pohodlně uložíte notebook i další nezbytnosti.

Foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii doplňky, pánské oblečení a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu