Buďte jako Wonder Woman: s Tezenis

Buďte jako Wonder Woman: s Tezenis

23. května 2020, Tezenis, Wonder Woman, spodní prádlo, noční prádlo, oblečení na doma

Sponzorované odkazy

Která žena by si, alespoň občas, nechtěla připadat jako Wonder Woman? Silná, neohrožená, sebevědomá, a zároveň nekonečně sexy? A připadat si tak při nošení spodního prádla je snad ještě zajímavější a důležitější. Nyní je to možné, a to díky nové limitované mini kolekci Tezenis, která právě komiksovou superhrdinku Wonder Woman oslavuje.

Spodní prádlo pro rebelky

Odvážná, hravá a zábavná, taková je kolekce Tezenis Wonder Woman! Je jedno, zda je vám třináct nebo třicet, bavit bude totiž každou ženu, která v sobě skrývá kousek rebelky. A kousky spodního i nočního prádla si užijete i v případě, že tuto hrdinku z dílny DC Comics nijak nehltáte. Provedení kolekce je totiž skvělé samo o sobě. Ať už se jedná o ikonické logo, pop-artové prvky nebo barevnou paletu, která dodá každému dni pořádnou dávku energie. Vedle typických barev rudé a modré se žlutými akcenty zde nechybí ani černá, bílá a šedá.

Stylově a pohodlně

Prádlo z nové kolekce Tezenis nejen skvěle vypadá, ale zároveň si každou ženu získá komfortem, který nabízí. Podprsenky i několik typů brazilských kalhotek se budou hodit na všechny dny, kdy budete mít chuť na trochu zábavy. V limitce najdete i pyžama v různých délkách, která budou ideální na nedělní lenošení v posteli. Nechybí ani oblečení na doma, abyste se ve Wonder Woman mohly proměnit kdykoliv si obléknete domácí kalhoty a tričko.

Kampaň plná hvězd

Celou kolekci provází i velmi zajímavá kampaň. V ní se v ikonické superhrdinky proměnily influencerky Alex Sedláčková a Anna Šulcová a také moderátorka Monika Leová. I ony vpustily Wonder Woman do svého šatníku a představují přesně ty ženy, pro něž je mini kolekce určená – ženy, které se nebojí vyniknout a ukázat svou hravou stránku. Kolekci můžete zakoupit na e-shopu tezenis.com. A pozor, nyní i s dopravou zdarma!

Foto: Tezenis

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu