Slavte s Air Max: narozeninové designy jsou tu!

Slavte s Air Max: narozeninové designy jsou tu!

3. května 2020, Nike, Air Max, boty, obuv, sportovní obuv, sneakers, tenisky

Sponzorované odkazy

Slavných modelů bot je hodně, ale jen některé můžeme zařadit mezi ty skutečně ikonické. Model Air Max značky Nike však mezi hrstku vyvolených bezpochyby patří. Lidé po celém světě v něm chodí už neskutečných třiatřicet let a rozhodně to neznamená, že by jeho sláva upadala. Naopak! Znovu se dočkává obměněných designů, a to při příležitosti svých dalších narozenin. Čím na Air Max Day Nike překvapilo a jak redesigny vypadají?

Pocta Air Maxům

Nové designy legendárního modelu Air Max jsou vyjádřením pocty těm původním, které vlastně vyšlapaly cestičku ke slávě celé značky. Odkazují zároveň k jejich zářné budoucnosti. Důkazem může být například model Air Max 2090, který se celý nese ve futuristickém duchu. Díky němu si snadno představíme dobu, kdy silnicím budou vévodit elektrická auta poháněná sluneční energií, natolik originální model je. Oslní barevnou kombinací bílé a vesmírně šedé či variantou Lava určenou pouze pro ženy.

Maskáčový potisk znovu na scéně

Pamatujete si na trend kamuflážových, nebo chcete-li maskáčových potisků? Nike jej opět probouzí k životu a to díky redesignu kultovního camo potisku z bot Air Max 90 Atmos s roku 2013. Značka tak ukazuje, že narozeninové přetvořené modely mohou odkazovat i k novějším designům. Air Max 90 Duck Camo přichází hned ve dvou variantách. Jedna z nich vyniká invertovanou barevnou kombinací z původní boty, ve druhém je maskáčový potisk viditelný jen skrz černý nárt, jímž jemně prosvítá.

Zazařte s metalickými odstíny

Jedním z největších letošních trendů v oblasti obuvi jsou metalické tóny. Ani na ně značka Nike nezapomněla a promítla je do výročních modelů. Vznikly tak boty Air Max 90 Metallic Pack, které přicházejí ve třech barevných variantách – gold, rose gold a stříbrné. Určené byly původně pouze ženám, ale nyní si tyto exkluzivní modely mohou obout také batolata. Modely k oslavě narozenin Air Maxů můžete zakoupit ve SNKRS aplikaci a u vybraných prodejců.

Foto: Nike

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu