Kdo je připraven, není překvapen: léto je za dveřmi!

Kdo je připraven, není překvapen: léto je za dveřmi!

25. dubna 2020, léto, letní oblečení, dámské oblečení, dámské značkové oblečení, značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Grilovací, ale i letní sezóna už pomalu začíná. Tentokrát se však zatím negriluje venku, ale kvůli karanténě doma. To ale nemusí být váš případ. Máme pro váš tipy na takový malý letní starter pack, ve kterém vám v létě vedro jen tak nebude. Vyberete si?

Sice je díky koronaviru všechno naruby, ale léto už bude mnohem volnější a lepší. A jak se říká, kdo je připraven, není překvapen, a tak ani na léto není do věci se připravit včas. Díky včasné reakci si totiž můžete vybrat z větší škály kousků, než těsně před letní sezónou nebo dokonce během ní.

Na e-shopu Queens, který se specializuje na značkovou dámskou, pánskou a omezeně i dětskou módu najdete aktuálně velkou nálož vysluněných novinek. Sandály, šortky, šaty – prostě je toho velká hromada. Navíc, když si dnes něco objednáte, za pár dní to máte doma. Jdeme na to!

sandály Dr. Martens Nartillasandály Dr. Martens Nartilla

Dr. Martens Nartilla

A začneme od podlahy, tedy od obuvi, v prvním případě od sandálů. Dr. Martens Nartilla jsou cool páskované sandály se šněrováním okolo holení. Vysoká podrážka zajišťuje pohodlný krok a prima pocit v těchto trendy letních botkách. Černé provedení s oranžovým prošíváním vypadá skvěle. Tyto Martensky jsou ale k mání i v bílé barvě pásků s černou podrážkou. Cena činí 3 199 Kč.

Tommy Jeans TJ Logo Strap SandalTommy Jeans TJ Logo Strap Sandal

Tommy Jeans TJ Logo Strap Sandal

Naším druhým tipem jsou veselé barevné sandály značky Tommy Jeans s pojmenováním TJ Logo Strap Sandal v barevném provedení s černou podrážkou. Pohodlné zapínání na suché zipy s různobarevnými pásky máte k dobru kousek, který vypadá skvěle, barevností se hodí do letních prosluněných dní a lze jej kombinovat s čímkoli – od šatů a sukní, přes ¾ kalhoty a šortky až po plážovou módu. Sandály vás vyjdou na 1 899 Kč.

Lazy Oaf Love ShortsLazy Oaf Love Shorts

Lazy Oaf Love Shorts

Posuneme se trochu výše na těle – konkrétně na nohy a hýždě. K nim patří šortky a bermudy. Naším prvním tipem jsou cool a velmi ženské kraťasy značky Lazy Oaf černé barvy se stylovými srdíčky v all over motivu. Love shorts jak se nazývají mohou být vaše za sníženou cenu 1 400 Kč z původních 2 159 Kč.

Puma Chase ShortsPuma Chase Shorts

Puma Chase Shorts

Druhým tipem mezi šortkami jsou sportovní kraťasy Puma Chase Shorts v černé barvě s modrými lemy a bílým logem značky na boku. Kousek je vyroben ze 100% bavlny a má široký pohodlný pružný pas. Původní cena 1 199 Kč, byla snížena na 600 Kč.

adidas Originals Tee Dressadidas Originals Tee Dress

adidas Originals Tee Dress

A pokračujeme dámskými šaty. Mezi nimi dominují také dva kousky. Prvním jsou zajímavě řešené adidas Originals Tee Dress, s all over potiskem, volnými rukávy, bílým lemem okolo krku a s velkým logem značky adidas na hrudi. Barevné šaty jsou v délce nad kolena, vyrobeny ze 100% bavlny a vyjdou vás na 999 Kč.

Patagonia WPatagonia W's Amber Dawn Dress

Patagonia W's Amber Dawn Dress

A druhým kouskem jsou doslova sluníčkové šaty ve žlutém melange provedení s all over letním potiskem Patagonia W's Amber Dawn Dress. Jsou střiženy s překříženými ramínky, s projmutím pod prsy a širší áčkovou dolní částí v délce ke kolenům, přičemž materiálem je směs 96 % bavlny a 4 % elastanu. Letní šaty vyjdou na 1 699 Kč.

Carhartt WIP Scotty TeeCarhartt WIP Scotty Tee

Carhartt WIP Scotty Tee

Nejen na pláž se hodí námořnicky pruhované tričko v bílo modrém provedení Carhartt WIP Scotty Tee s krátkými rukávy a decentním logem na hrudi. Volnější střih a téčkové rukávky dovolí prima kousek kombinovat do mnoha looků. Triko stojí 999 Kč.

Lazy Oaf 70Lazy Oaf 70'S Floral Print T-shirt

Lazy Oaf 70'S Floral Print T-shirt

A na letní notě pokračujeme i s naším posledním dnešním tipem v podobě květinového oranžovo – žluto – černého trička. Lazy Oaf 70'S Floral Print T-shirt je tak trochu retro triko volnějšího střihu s kratší délkou a krátkými rukávy. All over květinový potisk mu dodává rozvernou podobu vhodnou na letní dny. Triko stojí 1 659 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Queens.cz najdete další nálož cool kousků, z nichž můžete vybírat.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, letní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu