Využitím plastů k ochraně přírody: kolekce Puma x First Mile

Využitím plastů k ochraně přírody: kolekce Puma x First Mile

29. dubna 2020, Puma x First Mile, PUma, First Mile, obuv tenisky, legíny, bundy, šortky

Sponzorované odkazy

Puma nezahálí a výsledkem je její další cool kolekce ke koprodukci s organizací First Mile. A je to kolekce na tuto dobu příznačná, jelikož je z recyklovaného plastu. Není tedy jen oslavou aktuálně proběhlého Dne Země, ale avízo k podpoře celé přírody a její ochrany.

Cílem kolekce z recyklovaného plastu je vzdělávat veřejnost v oblasti přírody, životního prostředí a vést celý svět směrem k udržitelnosti. Proto vytvořila značka Puma ve spolupráci s First Mile již v únoru 2020 první udržitelnou kolekci z recyklovaných lahví. A dnes přichází s další kolekcí na vlně udržitelnosti s cool jarními a stylovými kousky na sport, které jsou inspirované naší planetou a z recyklovaných plastů.

Druhá udržitelná kolekce Pumy

Tato kolekce Puma x First Mile, je určená pro jakýkoliv trénink a skládá se ze sportovních bot, sporty oblečení a doplňků. Díky exkluzivnímu oldschool maskáčovému vzoru a zemitým tónům v kombinaci s jarními barvami vám tato kolekce umožní posunout pohybové aktivity nebo trénink zase o krok vpřed. A vždy přitom vypadat skvěle.

Co v kolekci najdete?

Kolekce obsahuje

  • kvalitní pevné legíny s vysokým pasem
  • dámské šortky ve svěží zelené
  • pánské sportovní bundy
  • sportovní obuv
  • a mnoho dalšího

Starat se o Zemi nejen na Den Země

„Den Země je důležitou připomínkou toho, že se musíme starat o naši planetu a neustále pracovat na tom, abychom snížili dopad našich aktivit na životní prostředí,“ řekl Stefan Seidel, vedoucí udržitelnosti pro značku Puma. „Naše strategie je zaměřena na neustálé hledání udržitelnějších způsobů výroby materiálů a snahu šetřit naši planetu v souladu s naším heslem forever better.“

Kdy a kde kousky koupíte?

Druhá sportovní kolekce s názvem Puma x First Mile je symbolicky k mání od svátku Země – tedy od 22. dubna 2020 na Puma.com. Vybrané kousky budou také dostupné v A3Sport.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu