Tip na dárek ke Dni matek: rouška v síťovce

Tip na dárek ke Dni matek: rouška v síťovce

1. května 2020, česká síťovka, tašky, rouška, rouška, designová rouška

Sponzorované odkazy

Den matek letos připadá na 10. května. Typickým dárkem jsou květiny a drobné dárky. Koronavirová pandemie otočila život v Česku naruby a ovlivňuje i to, čím děti své maminky obdarují. Mezi dárky se tak letos objeví i roušky.

Síťová taška zažívá v poslední době opětovný boom, a nejen na nákupy ji používá stále víc Čechů. Stala se také originálním a velmi oblíbeným dárkem. Češi si síťovky nadělují pod stromeček, ženy je dostávají k narozeninám, Valentýnu a ani Den matek nezůstává pozadu.

designová orient rouška za 250,– Kčdesignová orient rouška za 250,– Kč

Výběr z osmnácti barviček

„Aktuálně vyrábíme osmnáct barevných variant z pružné bavlny, z pevného bambusu nebo z umělých vláken. Zákazníci mohou vybírat hned z několika typů – velmi oblíbená je pružná síťovka z bavlny, novinkou jsou pletené síťové kabelky a velké oblibě zákazníků se těší i síťovaný batoh. Pokud zákazník pro maminku vybere typ a barvu síťovky, může ji ještě nechat zabalit do originálního dárkového balení. Navíc za každý nově uskutečněný nákup v našem e-shopu nad 250 korun necháme vyrobit tři roušky z bavlny pro potřebné. Nákupem síťovky nám tak zákazníci pomohou vyrábět další roušky pro ty, kterým chybí, a zároveň pořídí maminkám originální dárek,“ řekla majitelka značky Česká síťovka Karolína Pechová.

designová orient rouška za 250,– Kčdesignová orient rouška za 250,– Kč

Den matek netradičně

Kvůli koronavirové pandemii budou letos oslavy Dne matek probíhat pravděpodobně jen v úzkém rodinném kruhu, po sítích nebo v rouškách. A právě designové roušky mohou být originálním dárkem, kterým můžeme maminky potěšit. Nebo také cool síťovka, či síťový batůžek.

„Samozřejmě se snažíme reagovat na aktuální situaci a vyrábíme bavlněné roušky pro potřebné zdarma. Zároveň jsme se rozhodli vyhovět poptávce našich zákazníků po kvalitních rouškách. V našem e-shopu prodáváme designové, dvouvrstvé roušky s drátkem kolem nosu. Vyráběny jsou v dílně v Desné v Jizerských horách z vysoce kvalitního a odolného materiálu, který lze samozřejmě vyvařit, což ale nemá vliv na barvu a jas materiálu, ty jsou stálé. Za každou koupenou roušku získáme prostředky na věnování jedné roušky potřebným,“ uvedla Karolína Pechová.

síťovka pro maminu za 214,– Kčsíťovka pro maminu za 214,– Kč

Česká síťovka

Značku Česká síťovka založila v roce 2012 Karolína Pechová. Síťová taška je český vynález, zakladatelka oprášila skoro sto let starou tradici a v chráněných dílnách vyrábí síťové tašky. Šijí se ručně podle vlastních registrovaných vzorů a velká část se také ručně barví. V nabídce jsou mimo jiné síťovky z bambusového vlákna, hustooké bavlněné síťovky či síťovky s vnitřní kapsou, které jsou plnohodnotnou náhradou dámské kabelky.

Macramé síťová taška za 850,– KčMacramé síťová taška za 850,– Kč

Nejen síťovky a roušky

V e-shopu jsou navíc další „zero waste“ produkty, jako jsou potravinové sáčky nebo bambusová brčka. Ale i oblečení se síťovinou. Karolína Pechová je absolventkou kulturologie na Filozofické fakultě UK. Pracovala jako hotelová manažerka. Roku 2012 obnovila tradici české síťovky, které prodala už více než 800 000 kusů.

Zdroj foto: Ceskasitovka.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu