Louis Vuitton: letní kolekce Escalé 2020

Louis Vuitton: letní kolekce Escalé 2020

21. května 2020, Louis Vuitton kolekce Escalé léto 2020, Louis Vuitton, Escalé 2020, léto 2020

Sponzorované odkazy

Značka Louis Vuitton nezahálí a již zbrojí na léto 2020. Téměř v plné polní vám tímto představuje kolekci Escalé léto 2020. A je to nářez. Celé je to o především batice a jejím zpracování.

Batikový trend prostupuje celým sezonním šatníkem. Batika je skvělá v odpočinkový letní den i noc – od západu slunce do svítání. Proto ji Louis Vuitton zakomponoval do své letní kolekce Escalé.

Celou kolekcí prolíná trojka barevných kompozic. A tyto tři barevné harmonie se skládají do letošního letního šatníku.

Které to jsou?

  • gradace sytých odstínů modré a indiga
  • tradiční barvy shibori, pastelová paleta s blankytnou modří a odstíny jemných písků
  • a také variace teplé růžové a červené, která prozrazuje inspiraci tradiční folklórní batikou za pomoci výtažků z červené řepy a mařiny barvířské

Ready-to-wear

Tato tři výrazná barevná témata se objevují napříč celou kolekcí na ready-to-wear oblečení, například na bomberu se vzorem Monogram nebo na jednodílných plavkách.

Najdete je i na letošním nezbytném kousku, kterým jsou pantoflíčky bez podpatku a sandály s vázačkou kolem kotníku, ale i na hodinkách. Klobouky a velké šátky skýtají dokonalou ochranu před letním vánkem.

Kožené doplňky

Rozumí se samo sebou, že kožené doplňky (včetně kabelek Neverfull tte, Keepall, Speedy a Néo Noé), mají v této batikované kolekci, jejímž poznávacím znamení je svěží a snadko kombinovatelný styl, výsostné postavení.

Ikonické kabelky zdobí gradientní motiv, jako kdyby se vlny přelévaly přes písek na pláži. Jedna z hvězd kolekce – kabelka Onthego, se chlubí exkluzivní výšivkou letních dovolenkových destinací z celého světa.

Mezi nimiž nechybí Mykonos, Capri, Forte dei Marmi, Okinawa, Rio de Janeiro, Hawaii, Maui, Phuket a celá řada dalších. Nabízí se celkem 25 míst, takže si vyberte svoji nejoblíbenější destinaci a noste i mějte ji nablízku celé léto.

Letní prázdninový příběh

Kolekce LV Escalé od světoznámé značky Louis Vuitton vypráví krásný, jemný a poutavý příběh letní dovolené u moře s inspirací v tradičním japonském umění shibori, které spočívá v umném skládání, uzlování a následném barvení látky. Prostě letní sen.

  • Fotografie kolekce Escalé: Hill a Aubrey
  • Styling kolekce: Marie-Amélie Sauvé
Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, luxusní kabelky, módní kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu