Hailey Bieber & Jaden Smith pro Levi's

Hailey Bieber & Jaden Smith pro Levi's

17. května 2020, Hailey Bieber & Jaden Smith, značka Levi's, kolekce, kampaň

Sponzorované odkazy

Optimismus je po nouzovém stavu na místě, tak proč si jej neudělat i ve vašem looku? Zkuste to jako Hailey Bieber nebo Jaden Smith s Levi's!

V počátku měsíce května 2020 odstartovala kampaň, na které Levi's spolupra­coval s Hailey a Jadenem. To, co původně mělo poutat na festivalovou sezónu, se s ohledem na pandemii koronaviru proměnilo na oslavu optimistického ducha dnešních mladých. Tedy toho, co Hailey a Jaden ztělesňují.

Hailey Bieber & Jaden Smith

„Levi's® byl vždy symbolem demokratického začleňování a posilování postavení mládeže, symbolem mladých bojující za lepší budoucnost“, řekla Jey Seyová, marketingová ředitelka Levi's. Ta také napsala ke kampani fejeton, jak tohle všechno navazuje na historii a základní hodnoty značky Levi's.

V rámci toho ještě dodala: „Samotný Levi Strauss byl ztělesněním tohoto ideálu. Opustil svůj bavorský domov, aby hledal lepší život na pobřeží Kalifornie. Otevřel si tady obchod a svůj první zisk daroval místnímu sirotčinci.“

Hudba s módou = Levis

Hailey a Jadena si Levi's vybral kvůli jejich vazbám na hudbu i módu. Podle značky ztělesňují mladický optimismus. „Pohled na oba mě povzbuzuje, stali se našimi přáteli,“ pokračuje Sey.

„Optimismus a autenticita Hailey jsou tak inspirativní. Nebo Jadenův postoj k životnímu prostředí, jeho vášeň, se kterou vysvětluje, jak žít víc promyšleně a zodpovědně. Vyzývají nás, jako jednotlivce i jako značku, abychom byli ještě lepší. Při pohledu na ně cítím naději. A to si musíme všichni právě dnes pořád připomínat,“ zakončila.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu