Lull: stylová měkkost

Lull: stylová měkkost

25. května 2020, Lull, dámcké oblečení, casula styl, poholdné oblečení, stylové oblečení, měkké oblečení

Sponzorované odkazy

Ráda se cítíte v pohodlí a přitom stylově? Měkoučké oblečení slovenské značky Lull je tvořeno s vášní k designu a s respektem k udržitelné módě.

Komfortní modely Lull jsou určeny na běžné nošení pro každou ženu a dívku. V e-shopu naleznete kompletní sortiment celoročních modelů, který se pravidelně dle aktuálního období obměňuje. Tepláky už dávno nejsou kouskem, který nosíme jen na doma. V Lull si vyberete komfortní model vhodný i na rande.

Jak to vzniklo?

Myšlenka vyrábět měkoučké oblečení se zrodila v hlavě designérky Zuzany Bačkádyové, která si tak začala plnit své sny a již deset let navrhuje modely, které jsou příjemné na tělo, stylové a pohodlné.

Lull si rychle získal davy žen a dnes už neodmyslitelně patří mezi oblíbené značky nejen v rámci slovenské, ale i české nezávislé módy. V Lull podporují transparentnost a poctivost v módním průmyslu, a tak se značka zařadila mezi 100 nejlepších start-upů "Robíme to inak” organizovaný technologicko-businessovým portálem Startitup.sk.

Pohodlí je základ

Chápeme, že jeden střih nesedne různým typům postavy, proto se snažíme přinášet v každé kolekci nové střihy. V nabídce naleznete trendové tepláky s délkou nad kotník i s vysokým pasem, vhodné pro útlé postavy, ale také elegantní kalhoty v kterých se nemusíte stydět vyrazit na pracovní schůzku.

Sáhněte po stylových teplácích ve vaší oblíbené barvě nebo legínách či kalhotách, k tomu zvolte bavlněné tričko v minimalistickém designu třeba s ohrnutým rukávem a přes ramena přehoďte kardigan nebo vestu.

Vybírejte uvážlivě

Důležitý je správný výběr a kombinace pro výsledný outfit. Vyberte si přesně takové kousky, aby mohly být příjemné chvíle ještě příjemnější. Pro ty z vás, co tápete jakou zvolit velikost, nesmutněte, veškeré zboží lze bez problému vrátit a nebo si můžete Lull vyhledat na některém z módních veletrhů, kterých se značka pravidelně v průběhu roku účastní.

Kvalita něco stojí

Lidé se často obávají vyšších cen u udržitelné módy. Pochopitelně, že je dražší – konkrétní módní kousek je ušit z kvalitního materiálu a precizně zpracován, na rozdíl od běžných kolekcí módních značek vyráběných v Asii.

U rychlé módy máte po pár vypráních z trička někdy skoro hadr na podlahu, protože se vytahá nebo rozpáře. Faktorů, proč nakupovat kvalitu je mnoho. Udržitelnost a lokální tvorba je životní styl. Zamysleme se nad tím, kdo šil zdarma roušky a koho rádi podpoříte v nelehké době.

Koupí kvalitního kousku uděláte radost nejen sobě, ale i výrobci a navíc budete mít ve skříni stylový model po dlouhé roky. Podporujme lokální tvorbu, má to smysl. Mezi známé příznivce měkoučké mody Lull patří i herečka a fotografka Andrea Růžičková a herečka Marika Šoposká.

Jak pečovat o kousky z Lull?

Designérka Zuzka si vždy zakládá na výběru materiálů. V Lull platí, že vybrané materiály musí být nejen kvalitní a příjemné na dotek, ale zároveň musí být vyrobeny v souladu s naším životním prostředím.

“Při výběru vhodných látek si dáváme záležet hlavně na složení a kvalitě zpracování materiálu. Pokud látky splňující naše kritéria, jsou z nich následně vyrobeny prototypy produktů. Pokud se materiál osvědčí, produkt je zařazen do kolekce”, říká designérka Lull Zuzana Bačkádyová.

Vedle kvality musí být každá látka příjemná na nošení a musí působit hebce při styku s pokožkou. Každá kolekce je specifická i díky použitým materiálům. Lull nejčastěji pracuje s pohodlnou bavlnou.

Vyberte si ten svůj kousek na Lull.cz.

Zdroj foto: Jakub Cajko pro Lull

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu