Na ženské vlně: s Edited

Na ženské vlně: s Edited

29. května 2020, značka Edited, dámské oblečení, značkové oblečení, Queens, šaty, sukně

Sponzorované odkazy

Přinášíme vám čistě dámskou a holčičí značku původem od našich severních sousedů – Německa. Načerpejte inspiraci nejen na léto od značky Edited!

Kolekce značky Edited jsou cool, sportovně elegantní, nadčasové i trendy, ale také zajímavé, pohodlné a šik. Všechny produkty značky jsou vyrobeny s důrazem na detail, preciznost zpracování a z prima materiálů.

Edited Aurelien DressEdited Aurelien Dress

Edited Aurelien Dress

Tmavě modré dámské šaty od značky Edited s bílým all over motivem. Dlouhý rukáv, maxi délka, rovná střih a 100% viskóza, tak by se daly definovat tyto cool šaty. Mohou bát vaše za sníženou cenu 930 Kč.

Mladá značka

Edited jako značka vznikla docela nedávno – roku 2014, je to sice šest let, ale v módě jako když by to byl den či měsíc. Urban Fashion je to, čím nazývají odborníci módu Edited. Jejich sklon ke kombinacím se streetwearovými kousky je to, co z ní dělá stále oblíbenější značku.

Edited Megan SkirtEdited Megan Skirt

Edited Megan Skirt

Olivová dámská sukně od značky Edited s černobílým all over motivem je prostě originální – jak ve střihu, tak v detailech a provedení. Midi délka a sexy rozparek s cool šněrováním v pase, z ní dělají adepta na mnohý look. A k mání je za sníženou cenu 930 Kč.

Brand z Německa

Mladý německý brand tudíž obohacuje módní svět o čistě ženské linie. Všechny kolekce čerpají inspiraci z aktuálních módních trendů po celém světě. Proto není vůbec s podivem, že Edited kousek můžete vzít jak do práce, tak na procházku, pochůzky po městě, do školy nebo na sraz s přáteli.

Edited Leonore DressEdited Leonore Dress

Edited Leonore Dress

Černé dámské šaty od značky Edited ze 100 % viskózy. Šaty po kolena v rozšířeném pohodlném střihu dokáží vytvořit jak elegantní, tak casual look. To podle toho, co k nim obujete a zvolíte za doplňky. A opět je můžete mít za sníženou cenu 780 Kč.

Neotřelé a cool

Vyznačují se minimalistickými a neotřelými prvky, jsou skvěle kombinovatelné a doladí vám look vždy a všude, přičemž podtrhnou vaši ženskost. Velmi trendy jsou šaty a sukně značky, na něž jsme se dnes zaměřili.

Edited Harlee SkirtEdited Harlee Skirt

Edited Harlee Skirt

Černá dámská sukně od značky Edited s hnědým animal all over motivem je prostě neodolatelná. Maxi délka slibuje pohodlí a vzdušnost, střih ženskost linie postavy. Může být vaše za sníženou cenu 780 Kč.

Jedinečně variabilní

Můžete je obléci k vysokým podpatkům, stejně jako k pohodlným zdravotním sandálům a pantoflím, ale nejvíce dámské šaty frčí kombinaci s teniskami – ideálně plátěnými, také vzorovanými, anebo je obujte s jednobarevnými černými nebo bílými. Nikdy nešlápnete vedle.

Edited Lucilla DressEdited Lucilla Dress

Edited Lucilla Dress

Zelené dámské šaty od značky Edited s bílými a černým all over motivem ze 100 % viskózy mají prima střih a cool vzhled. Košilový střih s límečkem a volánem v ukončení délka zajistí pozornost okolí. A cena? Snížená na 780 Kč.

Pro svoji flexibilitu a možnosti kombinací jsou kousky značky Edited stále vyhledávanějším kouskem i v Česku. Vyhovují ženám, které mají rády pohodlí, casual módu, nekomfortnost, a přitom chtějí vypadat žensky. Vyberete si i vy? Poklud se vám to nepovedlo z našich tipů, nezoufejte, na e-shopu Queens najdete další nálož kousků značky Edited.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu