Tipy na jarní a letní trendy 2020: přímo pro vás

Tipy na jarní a letní trendy 2020: přímo pro vás

27. května 2020, trendy, jaro, léto, dámské oblečení, Fashion Arena Prague Outlet

Sponzorované odkazy

Každý z nás má sice osobitý styl, ale čas od času je dobré sledovat aktuální módní vývoj a nechat se jím inspirovat. Proto vám přinášíme přehled pěti nejvýraznějších trendů aktuální sezóny jaro/léto 2020, které nyní najdete na pultech obchodů.

Zářivé barvy

Dost bylo černé a šedé, přichází čas obléknout se do barev. Nebojte se vnést do svého šatníku hravost a zkusit trochu zaexperimentovat. V sytě růžové, žluté, oranžové i modré letos doslova zazáříte! Je na vás pestré oblečení stále trochu moc? Oživte svůj look alespoň barevnými doplňky.

Komfort na prvním místě

Tenisky, volné kalhoty a mikina jsou přesně tím, co byste nejraději nosili pořád? Pak máme dobrou zprávu, ležérní styl je letos v kurzu a vede nad formálním oblečením na plné čáře. Pohodlí tedy nebude jarnímu a letnímu oblečení chybět. Vyzkoušet můžete i zajímavé kombinace ležérních a právě formálních kousků oblečení.

Vsaďte na doplňky

Jak nejjednodušeji oživit jednoduchý outfit? Zajímavým doplňkem! Nechte vyniknout originální kabelku, klobouk, batoh, pásek nebo třeba netradiční šperk. Sáhnout můžete po netradičních barvách, materiálech i vzorech. Zároveň se nemusíte bát, že by výsledný look působil přehnaně – jednoduchý zbytek outfitu celkový dojem utlumí.

Zpátky do minulosti

Móda se vždy ráda vrací a nejinak je tomu letos. Tentokrát budeme vzpomínat především na devadesátá léta, a tak můžete za skříně vytáhnout své kdysi oblíbené lacláče, zvonové kalhoty nebo džísku. Vyvážit look můžete za pomoci kombinace retro a moderního stylu.

Na vysoké noze

Letos na jaře a v létě si nemusíte lámat hlavu s podpatky, ale i tak se na svět budete moci dívat z výšky. A to díky teniskám na platformách, které letos opravdu vyrostly a staly se hitem. Platí jednoduché heslo: čím výraznější, tím lepší. Dejte jim vyniknout a zkombinujte je s kalhotami se zkrácenou délkou.

Foto: Fashion Arena Prague Outlet

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu