Stylovka i pro oči: Eyewear 2020 od Bvlgari

Stylovka i pro oči: Eyewear 2020 od Bvlgari

31. května 2020, Bvlgari, eyewear, sluneční brýle, brýle, doplňky, luxusní brýle

Sponzorované odkazy

Část roku, kdy se bez slunečních brýlí při odchodu z domu zkrátka neobejdeme, je tu. A s ní přichází i nejvyšší čas na to najít dokonalé brýle pro novou sezónu. Spoustu inspirace přináší nová kolekce brýlí Bvlgari Eyewear 2020, která je plná energie a vitality jako léto samotné. Jaký z těchto exkluzivních kousků se stane vaším favoritem?

Buďte retro-chic

Brýle v nové kolekci Bvlgari jsou vše, jen ne nudné. Na první pohled zaujmou svým avantgardním vzezřením okořeněným zajímavými tvary a inovativními detaily. Kousky se naplno přizpůsobí vašemu stylu – vybírat si totiž můžete mezi nejrůznějšími tvary a barvami obrouček i skel. Ať už sáhnete po originálních B.zero1, úchvatných a propracovaných Serpenteyes Revolution, retro-chic Serpenti back-to-scale nebo nepřehlédnutelných Bvlgari Bvlgari, neuděláte chybu. Nalaďte se na nostalgickou barevnou vlnu a nechte se oslnit jemnými odstíny a dekoracemi na acetátových obroučkách.

Luxus podle Bvlgari

Novou kolekci brýlí značky Bvlgari symbolizuje žena – nekonečně vynalézavá, hravá, s mnoha tvářemi a všehoschopná. V kampani ji představuje modelka Solange Smith, která s fotografem Stuartem Winecoffem nafotila avantgardní snímky u bazénu. Na nich je stylizovaná do role svůdnice, která se vystavuje slunečním paprskům, tančí, odpočívá na polštářích či se vrhá vstříc do tyrkysové vody. Žije zkrátka sladký život, a to samozřejmě v perfektních brýlích Bvlgari, včetně stěžejních modelů Serpenti Sunnysale či B.zero1 B.glassy.

Sebejistota jako nový trend

Líbí se vám originální brýle Bvlgari, ale máte pocit, že si na ně netroufáte? Naučte se sebejistotě od modelky Solange Smith. Tato nová tvář modelingu a stoupající hvězda svět okouzlila nejen krásou, ale i kreativitou, které se rozhodně nebojí. Vyzařuje z ní sebejistota, pozitivní přístup k životu i nespoutaný duch nové generace. Okoukejte tyto vlastnosti také a vyrazte směle ven s výraznými brýlemi. Třeba od Bvlgari!

Foto: Bvlgari

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu