Conversky v cool barvách: Silueta Gianno je zpět

Conversky v cool barvách: Silueta Gianno je zpět

16. června 2020, Converse, tenisky, ugly sneakers, Gianno, boty, Tyler, the Creator

Sponzorované odkazy

Když se řekne Converse, většina z nás si vybaví ikonickou “kecku” Chuck Taylor, kterou má v botníku nespočet lidí po celém světě bez rozdílu věku či pohlaví. Tato značka má však v repertoáru celou řadu dalších modelů a rozhodně nežije jen z reinterpretací Chucků. Mnohé modely bot navíc umí perfektně překvapit. Třeba jako Converse Gianno.

Gianno: zpět do devadesátek

Spolupráce s celebritami jsou vždy velkým tahákem a nejinak tomu bylo v případě Converse a rappera a producenta Tyler, the Creator. Ten na podzim minulého roku vytvořil zcela novou siluetu v rámci kolekce Golf le Fleur – Gianno. Tento model nabral inspiraci v devadesátých letech a promítá se do něj i outdoorový styl, přesně tak, jak si to Tyler, the Creator přál. A jakkoliv tento model může vypadat rozporuplně, slavil úspěch. Důkazem je letošní nová, jarní edice.

Funkční i stylové

Model Gianno je určen pro všechny, kdo nechtějí u bot dělat kompromisy a vybírat mezi pohodlím, funkčností a moderním vzhledem. Tahle bota má totiž všechno. Odráží sportovní dědictví značky, které u bot zaručuje maximální komfort a možnost nosit boty po celý den.

O to se stará speciální mezipodešev s technologií EVA. Funkčnost zase zajistí, že boty leccos vydrží a nebudete se s nimi muset loučit po první společné sezóně. A stylový vzhled pak dodává look inspirovaný devadesátkami a trendem “ugly shoes”, který je v současné době největším hitem.

Efekt vrstvení dodává teniskám neotřelá kombinace kůže, semiše a síťoviny a pozorné oko si všimne rukopisu Tylera – motivu květin. Něco navíc botám připisují reflexní prvky na bocích tenisek. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedeních.

Bude k vám více pasovat modro-žlutá varianta, nebo dáte přednost kombinaci pískové, béžové a růžové? Ať tak či tak, vydejte se pro tyto tenisky do Footshopu, který je exkluzivním prodejcem celé kolekce.

Foto: Converse

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu