Vykročte udržitelně s Vivobarefoot

Vykročte udržitelně s Vivobarefoot

26. června 2020, obuv, boty, bosé boty, Vivobarefoot

Sponzorované odkazy

Obuv, jež je zdravá nejen pro nás, ale i pro naše životní prostředí. Efektivita, materiály, životnost a výkon, to jsou čtyři hlavní pilíře udržitelnosti, kterými se řídí při výrobních procesech a distribuci Vivobarefoot.

A tak vznikají modely s maximálně omezeným využitím chemických látek z přírodních, recyklovaných a recyklovatelných materiálů, pro které jsou na prvním místě vaše chodidla. Do města, na sport, do terénu, pro maximální výkon s botou, která přilne jako druhá kůže. Už víte, v jakém z modelů Gobi III Hemp, Primus Lite II Recycled, Magna Trail budete trávit léto právě vy?

Gobi III HempGobi III Hemp

Gobi III Hemp

Tato minimalistická bota je ideální volbou pro každodenní nošení. Přírodní plátěné konopí a recyklovaná bavlněná podšívka pro maximální prodyšnost je kombinací, jež zaručí pohodlí po celý den, ať už vás čeká cokoli. Veganský model Gobi III Hemp s 3 mm tenkou a oděruodolnou podrážkou garantuje smyslovou zpětnou vazbu s volností pohybu.

Ve třech barevných variacích je model dostupný online či v kamenném obchodě v Praze, Brně, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové a Ostravě.

Primus Lite II Recycled černé provedeníPrimus Lite II Recycled černé provedení

Primus Lite II Recycled

Seznamte se s nejlehčími běžeckými botami. Díky prodyšné síťovině, materiálů z recyklovaných plastů a materiálů na biologickém základu je na noze ani neucítíte. Chodidlům zajistí Primus Lite II Recycled pohodlí i vnitřní vyjmutelná vložka, jež je vyrobena ze syntetického materiálu EVA a BLOOM – alternativy na bázi řas.

Primus Lite Recycled v bílé barvěPrimus Lite Recycled v bílé barvě

Rozběhněte se tak jako nikdy. Ve dvou barvách pro dámy i pro pány jsou dostupné online a v kamenném obchodě v Praze, Brně, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové a Ostravě.

Magna TrailMagna Trail

Magna Trail

Vyrazte objevovat krásny českých pohoří. Multiterénní, vysoce funkční turistické boty vydrží i ten nejnáročnější terén, a to především díky neoprenové kotníkové ponožce a prodyšné tkanině s vodoodpudivou úpravou. Vyrobeny jsou z recyklovaných PET lahví. Na výrobu jednoho páru padne lahví 17.

Náročný terén si podmaní i díky 2,5 mm tenké podrážce doplněné o 3mm kolíky. Vnitřní vložka s Dri-lex a Thinsulate vláknem izoluje před chladem a odvede vlhkost, aby vás nepřekvapila ani letní přeháňka. V několika barevných mutacích jsou veganské Magna Trail k dostání online a v kamenném obchodě v Praze, Brně, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové a Ostravě.

Není obal jako obal

Každý model je zabalen do krabice z recyklovaného papíru. Krabice je navíc tenčí než běžné krabice od bot a je na ni spotřebováno o 30 % méně papíru. Společnost nepoužívá žádné lepidlo a tiskne pouze sójovým inkoustem, jenž je ekologicky příznivější.

Zdroj foto: Vivobarefoot

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, ostatní, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu