Luxusní mikiny od českých designérů – to není utopie, to je Utopy

Luxusní mikiny od českých designérů – to není utopie, to je Utopy

24. června 2020,

Parta českých designérů dokázala, že kvalitní a luxusní sportovní móda může vzniknout i v Česku. A co se zde navrhlo, to se i ušilo.

Mikiny s potiskem od Utopy se neseperou.Mikiny s potiskem od Utopy se neseperou.

Značka Utopy sází nejenom na český design, ale výrobky se u nás rovněž šijí. Šanci ukázat své schopnosti tak dostaly rovněž české švadlenky. Žádná Čína ani Bangladéš. Česká sportovní móda Utopy je zcela lokální. Pouze kvalitní materiál pro její výrobu dováží značka od našich sousedů, ze Slovenska. Značka nabízí funkční módu pro sport i volný čas – jde o dámské mikiny a legíny, které zdobí autorský potisk.

Mikiny, do kterých se zamilujete

Mikina do našeho volnočasového i sportovního šatníku neodmyslitelně patří. Jenomže by mohla vypadat lépe. Buď je fádní, nebo naopak kýčová, což je typický případ různých mikin s 3D potisky z Číny. Ty navíc ani nenabízí žádnou TOP kvalitu. 3D mikiny Utopy jsou jiné – vkusné, designové, s kvalitním potiskem a promyšlené do posledního detailu.

Vážně chytré mikiny

Mikiny s potiskem od Utopy se neseperou. Vyrábí se technologií, která zajišťuje trvanlivost potisku i po mnoha vypráních. Potisk se též nesedře ani nijak nepoškodí nošením. Investice do mikiny se tak vyplatí, protože získáváte fashion kousek na mnoho let.

Utopy mikiny jsou však unikátními i díky dalším vychytávkám. Mají kapuci, která je podšitá síťkou a díky tomu chrání náš účes před poškozením. Směle si ji tedy budeme moci nasadit. Mikiny nemají žádné štítky a etikety, takže je nemusíme ustřihávat a nepoškrábou nás. Kvalitní funkční látka je pohodlnou i při extrémních sportovních aktivitách.

Mikiny jako slow fashion móda

Módní kousky z Utopy respektují filosofii trvale udržitelného. Jde o lokálně vyráběnou značku s vysokou kvalitou. Tedy žádná móda na pár použití, ale slow fashion móda respektující ekologii.

Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu