Pura Vida: sportovně laděná letní kolekce

Pura Vida: sportovně laděná letní kolekce

2. července 2020, Pura Vida, legíny, sportovní oblečení, dámské oblečení, šaty, česká značky

Sponzorované odkazy

Jak si sportování užijeme opravdu nejlépe? V pestrém a hravém oblečení! A ví to i česká značka Pura Vida, která právě nepřehlédnutelnými barevnými modely proslula. Nyní odhaluje svou letní kolekci, která nám může dělat společnost nejen při sportu, ale řadě dalších letních aktivit včetně posezení na oblíbené zahrádce.

Léto na vlně pohody

Značka Pura Vida, která proslula ikonickými legínami s nejrůznějšími motivy, chápe naše potřeby. Když se v létě vydáme ráno do práce, často nás překvapí nepříjemná zima, odpoledne se zpocení z práce vracíme, a pokud pokračujeme na drink s kamarádkou, musíme počítat opět s chladnějším večerem. To vše nová letní kolekce řeší. Kromě nezbytných pohodlných šatů totiž nabízí i legíny, které se hravě vejdou do každé kabelky a můžeme je podle potřeby vytáhnout nebo schovat. Stejnou funkci mají i nabízené košile. „Každou kolekci, kterou navrhuji, dělám tak trochu pro sebe. Vycházím z toho, co se kolem mě děje, čeho mám nedostatek, co mě motivuje, co právě řeší moje kamarádky, jak bych jim mohla pomoci. A není tomu jinak ani u letní kolekce,” říká Petra Bartoňková, návrhářka značky.

Kousky, které nejde přehlédnout

Letní kolekce je postavená na několika kouscích oblečení, které zde hrají prim. Jedním z nich jsou šaty Verano, které si zamilujete díky super příjemnému materiálu nositelnému za každého počasí. Nosit je můžete samotné, ale třeba i s mikinou a legínami. Barevnější a romantičtější variantou šatů jsou šaty La Vida, které navíc potěší i praktickými kapsami. „Trička z kolekce mají prodlouženou délku a potěší ty ženy, které nechtějí příliš ukazovat zadeček. Dalším oblíbeným kouskem jsou legíny Woman. Ty jsem si ušila na míru, pro dny, kdy potřebuji vypadat hodně žensky. Do pasu jsem si ještě vepsala, že jsem božská a poslala legíny ostatním ženám,“ dodává Petra.

Foto: Pura Vida

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu