Obujte se jako hvězdy skateboardingu

Obujte se jako hvězdy skateboardingu

6. července 2020, Converse, kolekce Louie Lopez Pro, skateboarding, sportovní boty,

Sponzorované odkazy

Converse je značka bot, kterou všichni znají. Marquis Mills Converse se v roce 1908 rozhodl založit tuto firmu a začít vyrábět gumové tenisky. Uspěl a po pár letech se ke Converse připojil Chuck Taylor, který miloval basketbal a tehdy byla představena teniska All Star s jedinečnou podrážkou s diamantovým vzorem.

Jeho tenisky All Star a One Star jsou zde už po více než jedno století a nyní pracuje na vytvoření nové streetové klasiky. Jsou inspirované ulicí, kulturou a sportem. Když obouváš Converse, vytváříš autentický pouliční styl, a to jednoduše tím, že jsi sám sebou.

Kolekce Louie Lopez Pro

Letošní rok byla navržena kolekce Louie Lopez Pro ve spolupráci s hvězdami skateboardingové scény Louie Lopezem a Mike Andersonem. Touto kolekcí také Louie Lopez navazuje na svou první loňskou spolupráci. Oba tito muži promítli své zkušenosti do nově navržených modelů tenisek.

Na skate i běžné nošení

Nová kolekce obsahuje tři krásné modely, které byly testovány přímo v ulicích Las Vegas. Černo-šedý model má plátěný svršek a je tak vhodný na letní horké dny a semišový svršek na béžovém a černém modelu poslouží perfektně během chladných večerů na prkně, ale i při běžném nošení. Zpevněná gumová pata snižuje riziko tření a zvyšuje odolnost proti nárazům pro maximální výkon.

Cool vzhled i provedení

Sportovní boty této nové kolekce jsou se svojí nízkou konstrukcí perfektní volbou na skateboard a poskytnou z jízdy dokonalý pocit. Kromě klasického, cool vzhledu jsou boty Converse Louie Lopez Pro vybaveny spoustou vychytávek. OrthoLite stélka společně s Nike Air Zoom technologií poskytuje potřebné tlumení nárazů a vysoký komfort při chůzi. Speciální, semišový svršek vykazuje vysokou odolnost proti prodření, zatímco vulkanizovaná podrážka zvyšuje přilnavost a zlepšuje cítění skateboardu pod nohama. Tyto jednoduché sportovní boty Converse mají minimální branding v podobě výšivky Converse na boku a zlatého nápisu L. Lopez na patě. Zažijte světový skateboarding na vlastní nohy!

Zdroj foto: Converse

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty, módní značky a návrháři, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu