Converse Pride: letní kolekce pro všechny

Converse Pride: letní kolekce pro všechny

22. července 2020, Converse, Converse Pride, Chucky, oblečení, duha,

Sponzorované odkazy

U příležitosti letošního svátku lásky a rovnosti představuje Converse svou novou letní kolekci, kterou vyjadřuje podporu celosvětovému hnutí Pride a LGBTQIA+ komunitě, která bojuje za budoucnost, ve kterou věří.

Kolekce Converse Pride byla poprvé představena v roce 2015. Teď se vrací s heslem „More Color, More Pride" a přináší hravé Chucky inspirované duhovou vlajkou s přidanou hnědou a černou, které reprezentují sílu diverzity a inkluze.

Kolekce Converse Pride

Kolekce je speciální jak barevným provedením, tak promyšlenými detaily. Ikonická nášivka na boku vysokého modelu Chuck Taylor All Star a Chuck 70 je zahalena do duhových barev, stejně jako podrážka všech modelů. Zadní stranu tenisky zdobí nápis „Diversity equality Love".

Chucky vysoké i nízké

  • Vysoký model Converse Chuck Taylor All Star Pride má stejné barevné pruhy jako je duhová vlajka LGBT komunity. Jsou dvě barevné varianty a to jedna s bílou a druhá s černou špičkou na obuvi.
  • S touto krásnou duhou pořídíte i nízkou verzi tenisek Chuck 70 za doporučenou prodejní cenu 2 490 korun. Tenisky Chuck 70 koupíte i jako nad kotníkovou variantu s měnícími se flitry.
  • Variantu nízkého modelu Converse Chuck Taylor All Star Pride pořídíte za bezmála dva tisíce korun v bílé barvě, kterou na patě zdobí modrý a růžový pruh.

Kolekce oblečení

Kromě duhových modelů tenisek byla speciálně k letošním oslavám Pride navržena i kolekce oblečení, ve které nechybí kšiltovka, klobouček nebo černé a bílé tričko s duhovým nápisem Converse.

Značka Converse se dlouhodobě snaží spojovat lidi na celém světě, podporovat různorodost, lásku a jedinečnost. V rámci své nové kolekce bot a oblečení věnovala Converse 1 milion dolarů na podporu globálních LGBTQIA+ komunit, včetně projektu It Gets Better.

Kolekce Converse Pride je k mání v prodejně Converse ve Westfield Chodov a u vybraných prodejců.

Zdroj foto: Converse

Autorem článku je Mischa Pavlačková. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu