Léto se Summer Transition od Reserved

Léto se Summer Transition od Reserved

16. července 2020, kolekce Summer Transition, Reserved, dámské oblečení, ležérní oblečení, casual, sportovně elegantní styl

Sponzorované odkazy

Nový způsob nakupování a nové zítřky naznačuje značka Reserved se svojí novou kolekcí pojmenovanou Summer Transition, jejíž materiály a podklady nabízí k prezentaci pouze online.

V koronavirové době jsme se museli naučit fungovat více méně online a z domu jak to co možná nejvíce šlo. K tomuto způsobu života patří i online nákupy. A značka Reserved nyní vytvořila lení kolekci, která je prezentována jen online jako možnost pokračování života „od stolu“ a v Home office.

A proč vlastně ne?

Možná si díky Covidu budeme muset na tento způsob života více zvyknout, chránit sebe i blízké rouškami i zvýšenými hygienickými opatřeními dlouhodobě, aby se virus opět nerozšířil.

A pokud by k tomu měly patřit i pohodlné, klidné a co se výběru i možností týče pestré nákupy v online režimu, je jasné, že se na tento způsob nákupu bude orientovat stále více značek. Reserved tedy udělala první krok a nabídla prezentaci svých produktů pouze online formou.

Summer Transition

Nejnovější kolekce značky Reserved je jak již jsme u značka zvyklí sportovně elegantní, pohodová a jemných barvách a letně trochu s leskem. V kolekci Summer Transition najdete především barvu smetanovou, šedou, béžovou, bílou, jemnou lila a fialkovou, zelenkavou a třpytivě sytě zelenou a také zajímavou brčálovou. Prostě odstíny na pohodu a klid.

Více méně casual a ležérní kousky lze kombinovat do mnoha různých variant looků a outfitů. Proto je tato letní kolekce jedinečná a opravdu stojí za úvahu pořídit si z ní ne jeden, ale i vícero kousků. Kolekce Summer Transition je k mání od 25.06.2020 pouze online, na webových stránkách značky Reserved a ve vybraných online obchodech.

Zdroj foto: Reserved

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kabelky, módní kabelky, módní značky a návrháři a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu