Puma Kyron má novou tvář: Winnie Harlow

Puma Kyron má novou tvář: Winnie Harlow

20. července 2020, Puma Kyron, Puma, tvář Winnie Harlow, modelka

Sponzorované odkazy

Každý produkty značky Puma prezentuje nějaká známá tvář. Jsou to sportovci, modelky, youtubeři, moderátoři a další celebrity show businessu. Model sportovní boty Kyron aktuálně podporuje top modelka Winnie Harlow.

Globální sportovní značka Puma světu tedy představuje novou ambasadorku, světoznámou modelku Winnie Harlow. Kanadská top modelka Winnie Harlow se proslavila v roce 2014 během vysílání televizní show Amerika hledá top modelku.

V současnosti modelka spolupracuje se značkou Puma na vývoji nových produktů. Stala se tak tváří nové boty Puma Kyron. Na další produkty ze spolupráce Pumy a Winnie se můžete těšit během nejbližších měsíců.

Winnie Harlow

  • narodila se 27. července 1994 v Mississauga státu Kanada
  • je jí tedy 25 let, vysoká je 175 cm a celé její jméno zní Chantelle Brown-Young
  • má jednu sestru Christinu Harlow a rodiče se jmenují Windsor Young a Lisa Brown

Bylo, nebylo

Winnie Harlow byla ve čtyřech letech diagnostikována kožní choroba zvaná zvaná vitiligo, což je kožní porucha ztráty buněk tvořících kožní pigment (tzv. melanocytů). I když byla jako malá předmětem šikany, nakonec se se svým handicapem naučila srovnat, žít a co víc, udělala z něj svoji přednost. Stala se díky svému nezvyklému zjevu jednou z nejlépe placených modelek současnosti.

Její věhlas začal účastí v televizní soutěži Amerika hledá topmodelku, kde si jí všimli lidé ze showbusinessu a pak již nabídky nestačila počítat. Díky tomu se stala hlavní tváří mnoha značek – Desigual, Ashish, Julien Macdovald, Coach, Swarovski a Diesel, je andílkem pro značku Victoria’s Secret po boku Gigi Hadid a nyní navázala tedy spolupráci se značkou Puma.

Dnes se Winnie snaží pomáhat mnoha ženám po celém světě a dodávat jim víru a odvahu k tomu, aby si věřily a věděly, že jsou každá krásná a jedinečná. Má podíl na tom, že se mnozí se svými vadami naučily žít a přestaly se skrývat.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu