Léto s Queens: šatů není nikdy dost!

Léto s Queens: šatů není nikdy dost!

24. července 2020, Queens, .cz, dámské šaty, letní šaty, šaty

Sponzorované odkazy

Léto nastalo v plné síle a vy ještě nemáte dostatečně zásoben svůj šatník? Co takhle nějako cool značkové šaty, třeba v online obchodě Queens.cz?

Letní dny si žádají i vyletnění šatníku. K tomu neodmyslitelně patří i šaty, které jsou samozřejmou součástí dámské garderoby od nepaměti. Vyberete si z našich tipů online obchodu Queens.cz?

LAZY OAF Caged In Button DressLAZY OAF Caged In Button Dress

LAZY OAF Caged In Button Dress

Růžové dámské bavlněné kostkované šaty od značky Lazy Oaf s pojmenováním Caged In Button Dress přijdou v létě určitě vhod. Veselá a sytá letní barvička, lehká a praktická šněrovací ramínka, žabičkování na zádech, pohodlná šíře jemně nabrané sukně, boční rozparek, dvě bočí kapsy a midi délka šatů je předurčuje jako stylový letní kousek ideálně k žabkám, nebo plátěnkám. Mohou být vaše za 2 599 Kč.

Nike W NSW Dress JerseyNike W NSW Dress Jersey

Nike W NSW Dress Jersey

Jemné krémově růžové maxi šaty na úzká špagetová ramínka od značky Nike mají decentní logo v dolní části délky a jsou vyrobeny ze 100 % bavlny. Užší střih šatů a dva rozparky v bočních švech jsou svůdné a tyto šaty se mohou stát stylovým kouskem na letní dny a to za 1 499 Kč. K mání jsou ještě v černé variantě.

Tommy Hilfiger Wrap DressTommy Hilfiger Wrap Dress

Tommy Hilfiger Wrap Dress

Bílé dámské maxi šaty v zavinovacím stylu od značky Tommy Hilfiger mají cool barevný pásek a jsou vyrobeny ze 100 % viskózy. Pohodné téčkové krátké rukávky, široká sukně a volný překlad závinu na sukni dávají tušit maximum pohodlí, a přitom být stylová. Kousek vyjde na 2 559 Kč.

Vans WM All Stakes DressVans WM All Stakes Dress

Vans WM All Stakes Dress

Černé dámské tričkové šaty ze 100 % bavlny od značky Vans mají cool lemy u průkrčníku a na zakončení krátkých rukávků. Ve stejném stylu a lila barvičce je i decentní logo na levé straně horní části šatů. Značkové Vans šaty vyjdou na 1 399 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte, na Queens,cz najdete další nálož cool kousků.

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu