Letní energie s Lasoul

Letní energie s Lasoul

18. července 2020, Lasoul, česká značka, sportovní oblečení, oblečení na sport, legíny, česká tvorba

Sponzorované odkazy

Při výběru sportovního oblečení nám často jako první vyvstanou na mysli známé světové značky. Proč ale nezkusit něco nového, neokoukaného a navíc lokálního? Podpořte české výrobce a poznejte oblečení, které má styl i duši. Jako třeba mladistvá značka LASOUL.

Běhejte hezky česky

K lokálním výrobcům se obzvlášť v současné době klaníme v mnoha oblastech. Byla by tak škoda vynechat tu zabývající se sportovním oblečením. I zde totiž máme co nabídnout. Značka LASOUL nás baví originálními limitovanými kolekcemi, které dokazují, že móda a sport jdou parádně dohromady. Pokud prahnete po oblečení, které nemá každý, jste na správné adrese. A pokud je pro vás navíc důležité, že je oblečení vyrobeno férově a u nás, potěší vás dvojnásob.

Oblečení, které baví

Sport je zábava a zábavné by mělo být i oblečení, v němž sportujeme. V LASOUL se tímto heslem řídí a udivují nevšedními a pestrými designy, které se navíc objevují jen v malých sériích, aby byla zaručena jedinečnost. Co si takhle obléknout legíny s motivem motýlků či tropického pralesa nebo tričko s aztéckými vzory? Výhodou těchto modelů je, že je díky slušivému designu využijete i při běžných příležitostech. Třeba, když vás při běhání zláká k posezení příjemná zahrádka na trase.

Kvalita je základ

Líbivý design ale samozřejmě není vše, a tak značka neopomíjí ani důraz na kvalitu zpracování. Oblečení je funkční a pohodlné a potěší vás řadou vychytávek. Trička jsou v oblasti beder prodloužená a mají kapsy na drobnosti. Legíny mají v pase stahování, a tak se nemusíte bát nepříjemného sjíždění, s nímž se už setkal asi každý z nás. Samozřejmostí jsou materiály, které odvádí pot a rychle schnou. Ploché švy pak zajistí, že při sportování oblečení téměř neucítíte. Každou aktivitu si tak budete moci vychutnat na maximum.

Foto: Lasoul

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu