Vyšívané a nadýchané: šaty na léto

Vyšívané a nadýchané: šaty na léto

2. srpna 2020, šaty, vyšívané šaty, Nila, Sleeping Gypsy, vyšyvanky

Sponzorované odkazy

Když se řekne léto, nepředstavíme si jen moře a slunce. Symbolů má toto roční období mnohem více. Pro letošní léto jsou to například vyšívané šaty, které vládnou aktuálním trendům a dokonale ztělesňují letní zábavnost, hravost a nespoutanost. Pokud toužíte po vyšívaných šatech v jedinečném podání, poohlédněte se u značky Sleeping Gypsy, jejíž “vyšyvanky” vám nedají spát.

Udržitelnost z Ukrajiny

Už samotný původ značky Sleeping Gypsy naznačuje, že se jedná o vskutku originální kousky. Oblečení z Ukrajiny totiž ve skříni nemá jen tak někdo. A právě odsud značka, která se proslavila vyšívanými šaty, pochází. Zaujme nejen velmi povedenými designy, ale i “přitažlivými” hodnotami, které do svých výrobků promítá. Věří, že svět nepotřebuje více oblečení, jen musí být kvalitnější. Snaží se také zachovat kulturní dědictví své země, ale moderním způsobem. Udržitelnost a lokální výroba jsou pro Sleeping Gypsy prioritou a jejich oblečení tak má přidanou hodnotu. Pokud se totiž o šaty této značky budete dobře starat, vydrží vám navždy.

Vyšyvanky: poklad každého šatníku

Stěžejním kouskem značky Sleeping Gypsy se staly “vyšyvanky”, tedy vyšívané lněné šaty. Mají unikátní styl, který není dílem náhody, ale odráží osobnost a filozofii lidí, kteří za značkou stojí. Milují Janice Joplin a rebelského ducha 70. let, což se stalo inspirací pro bohémský až lehce “šamanský” styl. Šaty se dále vyznačují volným střihem, abychom mohli být svobodní nejen v myšlenkách, ale i v proměnách našeho těla. Šaty mají ukazovat dokonalé nedokonalosti našeho těla a jeho změny v čase. A přestože jsou vyráběny jen ve dvou velikostech, padnou díky tomu opravdu každému. A do třetice jsou to ornamenty, co činí šaty skutečně jedinečným. Podle tvůrců jsou ornamenty abecedou uměleckého smýšlení lidstva a můžeme díky nim komunikovat lásku a mír. Pořiďte si i vy své vyšyvanky v e-shopu nila.cz.

Foto: Sleeping Gypsy

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu