Objevujte hory s Montblanc 1858

Objevujte hory s Montblanc 1858

13. srpna 2020, hodinky, Montblanc, Montblanc 1858, luxus, luxusní hodinky

Sponzorované odkazy

Recyklace dříve oblíbených a úspěšných kolekcí s sebou téměř vždy přináší úspěchy. Pro podobný krok se nyní rozhodla i značka Montblanc a přetvořila kolekci hodinek z roku 1858. Vintage prvky a sportovní design zůstaly zachovány, ale přibylo zajímavé barevné ladění a samozřejmě technické inovace. Čerstvá novinka navíc přichází jako pocta horám a ledovcům.

Hodinky s minulostí

U hodinek se nehraje pouze na design či technické parametry, ale jejich slávu určuje do velké míry i tradice dané značky. A ta se u Montblanc datuje až do roku 1858, kdy Charles-Yvan Robert založil v údolí Saint-Imier dílnu na výrobu hodinek. Díky precizním strojkům, které zvládaly i extrémní podmínky, si rychle vybudovala dobré jméno a chronografy z této dílny byly dokonce využívány pro vojenské účely. A řada Montblanc 1858 tak mohla ve světle těchto událostí směle vzniknout.

Z lásky k horám

Krásu originálních hodinek Montblanc 1858 doplňuje v nové kolekci modrá barva v kombinaci s ledově bílými prvky. Ty nezaměnitelně odkazují ke krásám ledovců a sněhem pokrytých hor a nesou se tak v duchu objevování a prozkoumávání. Zároveň dodávají tradičnímu vzhledu moderní ráz, který ještě umocňují použité materiály. K výrobě hodinek byla použita nová slitina titanu grade 5 a hodinky díky ní získávají odolnost proti poškrábání a také kýžený robustní vzhled.

Pro každou příležitost

Hodinky Montblanc nejen dodávají eleganci a stylovost každému obleku či jinému slavnostnějšímu či pracovnímu outfitu, ale budou správnou volbou i pro zapálené sportovce, kteří hodinky nemají pouze jako drahý doplněk. Jejich technické parametry totiž dokáží překvapit. Hodinky odolávají teplotním změnám i extrémním podmínkám a jsou vybaveny antimagnetickou ochranou. Stále však zůstávají lehké a jejich nošení bude skutečně příjemným zážitkem a dobrodružstvím, ať už jste kdekoliv.

Foto: Montblanc

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu