Karolina Kurková a About You: capsule limitovaných triček

Karolina Kurková a About You: capsule limitovaných triček

4. srpna 2020, Karolina Kurková, Abaout You, capsule limitovaných triček, „Be Iconic“

Sponzorované odkazy

Karolina Kurková a About You nasadili vysokou laťku v módě triček – vydávají společně limitovanou edici triček. Chcete je? Mezinárodně uznávaná supermodelka Karolína Kurková, jedna z About You Fashion Idols, a módní online obchod již v minulosti úspěšně spolupracovali na společných projektech.

Uvedením první společné capsule kolekce na trh se jejich spolupráce posouvá na novou úroveň. S mottem „Be iconic“ představují About You a známá supermodelka 12dílnou kolekci ikonických triček z organické bavlny „Iconic Shirt Collection by Karolina Kurkova Originals.“

Ikonická trička

Věřte si a buďte silní bez ohledu na to, co si myslí ostatní! Toto poselství je pro Karolinu mimořádně důležité, a proto je vzkaz „Be Iconic“ středobodem exkluzivní capsule kolekce. Každé z jejích ikonických triček obsahuje slogan, kterým chce Karolina dodat ženám dobrý pocit a povzbudit je, aby si důvěřovaly.

Která hesla to jsou?

  • „Be the best version of yourself EVERYDAY“
  • „Be original – not perfect“
  • „Not caring what other people think – is the best choice you ever make“

Hesla v češtině

  • „Buďte nejlepší verzí sebe vždy a pokaždé“
  • „Buďte originální – ne dokonalí“
  • „Nezáleží na tom, co si ostatní myslí – je to vaše nejlepší volba, jakou jste udělali“

Karolina Kurková

Karolina Kurková se vždy zajímala o módu. Svou kariéru v modelingu začala jako 16ti letá a v 17ti letech se stala nejmladší modelkou, která se kdy objevila na titulce amerického Vogue. Od té doby je jednou z nejžádanějších modelek. Předvádí pro nejznámější světové módní designery a její vášeň pro módu se jí stala profesí. V úzké spolupráci s týmem About You tak vytvořila 12dílnou kolekci, která představuje basic trička v novém světle.

„Česká republika je jeden z našich prioritních trhů, a proto nás velmi těší, že díky naší spolupráci s Karolínou budeme poprvé aktivně prezentovat kolekci v několika evropských zemích. Spolupráce s Karolínou přes dva kontinenty a časové zóny byla velmi zajímavá a je pro nás vzrušující uvést na trh tato ikonická trička, říká Carolin Westphal, Senior Project Manager Capsule Collections v About You.

Capsule „Be Iconic“

Kolekce odráží Karolíninu vášeň pro módu a její cit pro nadčasový design. Výsledek Neobyčejná trička vyrobená ze 100% organické bavlny s neobvyklými detaily, jako jsou například manžetové knoflíčky, saténové šátky nebo tylové rukávy, které mohou působit elegantně ale i ležérně. Kousky jsou k dispozici v červené, černé a bílé barvě, v cenovém rozpětí od 779 Kč do 1579 Kč. Všechna trička z kolekce jsou k dostání ve velikostech 34 až 44 a to od poloviny června 2020 exkluzivně na About You.

Zrušené promo

Ke spuštění kolekce byla připravena i velká uváděcí akce v Praze, která bohužel vzhledem k současné situaci COVID-19 musela být zrušena. Kampaň byla nakonec zhotovena v Cinegeho Studios v Hamburku. „Energie této capsule kolekce se odráží ve všech prvcích kampaně. Jsou využity barvy kolekce, hra se světlem a slogany z triček", vysvětluje Elena Reudenbach, Senior Relationship Manager v About You.

Zdroj foto: About You

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu