Kolekce brýlí Osmanyho Laffity

Kolekce brýlí Osmanyho Laffity

27. července 2020, brýle, Oprika Slovanský dům, Osmany Laffita, kolekce obrub, sluneční brýle, dioptrické brýle

Sponzorované odkazy

Optik Studiu ve Slovanském domě představil novou kolekci známý kubánský návrhář Osmany Laffita.

Osmany Lafitta opět zazářil na výsluní. Tentokrát doslova díky obrubám nejen pro sluneční brýle z jeho kolekce nazvané prostě Osmany Laffita. Jeho obruby jsou originální, vysoce kvalitní díky ruční výrobě a exkluzívní pro svůj neotřelý design, zajímavý styl a jakousi vše vyvěrající noblesu.

Originální Osmany Laffita

Ano, originalita snoubená s noblesou, tak vystihuje své obruby samotný Ösmany Laffita. I celý event se nesl v duchu této nálady za přítomnosti několika významných osobností jako například ředitele Fashion Models pana Jiřího Morstadta, Mudr. Ivany Němečkové, vedoucí plastické chirurgie Aurum Clinic, módního stylisty pana Grundoráda a dalších VIP hostů.

„Děkujeme všem, kdo přišli na event a těšíme se na každou další návštěvu, protože tyto krásné ručně vyráběné obruby už mají své místo v naší vitríně a těší se na své nové majitele.“ zve k návštěvě Hana Salomonová, jednatelka Optik Studia Slovanský dům.

Mrkněte se do Optik Studia ve Slovanském domě v Praze 1, Na Příkopě 22, a pořiďte si jedinečné obruby návrháře Osmanyho Laffity i vy!

Zdroj foto: Slovanskydum.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, ostatní a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu