Levis Tailort Shop: letní indigo batika

Levis Tailort Shop: letní indigo batika

8. srpna 2020, Levis Tailort Shop, Levis, denim, batika, indigo batika, džíny, bundy, košile, trička

Sponzorované odkazy

Víte, že nejen letos je letním trendem batika? Že je to casual design, takový uvolněný a bezstarostný, evokující životní styl 70. let minulého století, kdy byla batika velmi v kurzu.

Batika je však technika, kterou lidstvo využívá již dlouhá staletí. V novém pražském Levis Tailor Shopu, Na Příkopě 6, nyní můžete zakoupit kousky z limitované kolekce batikovaných látek Indigo Tie Dye pro personalizaci.

Přírodní indigo

Všechny cool kousky oblečení jsou obarveny přírodním indigem klasickými ručními technikami a připravilo je designové studio Blue Print Amsterdam. Indigo je přírodní barvivo, extrahované z rostlin, a tedy zcela udržitelné. Na výběr je ze dvou vzorů inspirovaných například tradičním japonským barvením látek Noi Shibori. Každý kousek je originál a dokonale se hodí k denimu.

Nechte si ozdobit denimové kousky batikou

Naši krejčí mohou batiku aplikovat na límec, manžety i zadní část našich kultovních džísek, nebo jako záplaty na džíny. V Levis Tailor Shopu si tak můžete nechat přetvořit své oblíbené levisové kousky, nebo ty, které jste si právě koupili.

Batika byla je a bude, stejně jako jiné denim úpravy

Lidé si upravují a přizpůsobují svoje levisky již více než 145 let. A každý, kdo žije v Levis, ví, že jeho džínové kousky odrážejí jeho život a jsou jeho osobními originály. Milovníci Levis si denně opravují a upravují své oblíbené kousky, a tak vyjadřují svůj autentický styl a osobnost.

Platforma Repair.Reimagi­ne.Recycle

Přidejte se k naší platformě Repair.Reimagi­ne.Recycle (opravit, upravit, recyklovat). Ve svých džínách žijeme. Někdy tak divoce nebo intenzivně, že to nevydrží. Někdy si zase něco koupíme impulzivně, a až později zjistíme, že to nevyhovuje našemu stylu, postavě atp. To se stane, ale nevyhazujte to!

Přineste ten kousek do některého z Levis Tailor Shopů a my ho opravíme, upravíme nebo zrecyklujeme. Džíny třeba potřebují jen zkrátit, zúžit nebo z nich budou super kraťasy. Ať už je to cokoliv, zkusíme to zachránit. Protože nejudržitelnější přístup, kterým se můžete řídit, je nakupovat chytře a vyhazovat méně. Milujte svoje džíny a žijte v nich co nejdéle.

A proto

  • Opravujte: Dejte svým džínům druhý život.
  • Upravujte: Milujte to, co nosíte a žijte v tom déle.
  • Recyklujte: Cokoliv, jen ne vyhodit.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu